iForm.no – Bodybuilding & Fitness Podcast – Ep. 48 – Trine Sakslund

 

 

Andreas og podcasten ble i denne livesendingen gjestet av Trine Sakslund.

Trine konkurrerer i Womens Physique og har i motsetning til de fleste andre som konkurrerer en hel del ekstra utfordringer i form av sykdom.
Vi får i denne episoden høre hvordan Trine i 20111 fikk diagnosene fibromyalgi og leddgikt og hvordan hun gikk fra å være veldig overvektig og så godt som sengeliggende til å stå som overallvinner i sin første konkurranse!
Trine forteller om sine første prøvende skritt på gymet og hvordan det utviklet seg til å bli skikkelig seriøs trening med konkurranse som mål, utfordringer med sykdommene, kostens innvirkning, trening i forhold til dagsformen og hva konkurranseplanene videre er.
Dette i tillegg til masse annet som dukker opp underveis!


Her finner du Trine på instagram: @powerminipus

Besøk våre sponsorer og lær mer om sunn mat her hos Din Helsemat og husk å kjøpe dine kosttilskudd hos Proteinfabrikken.

Eldre episoder av podcasten finner du her.

Vi setter kjempestor pris på om du vil abonnere på YouTube kanalen og klikke liker på videoen!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, forslag til tema Andreas skal snakke om eller hvem han skal ha med som gjest. Enten i kommentarfeltet nedenfor eller på epost: andreas@iform.no

Følg oss på instagram:
@andreas_iform.no
@iform_no

Og her finner du oss på facebook:
Andreas
iForm.no

Du finner oss også her:

iForm.no sin egen podcast med Andreas Adolfsson lar deg bli kjent med både kjente og ukjente profiler fra bodybuilding & fitness miljøet. Om du er interessert i styrketrening, kosthold, fitness & bodybuilding generelt er dette podcasten for deg! I tillegg får du også ta del av den seneste forskningen, kostholds og treningsprinsipper da Andreas med jevne mellomrom har med seg noen av landets beste coacher som deler sin kunnskap med lytterne.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Epost

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email