iForm.no – Bodybuilding & Fitness Podcast – Ep. 50 – Niro de la Rua

 

 

Da var det endelig dags for episode nr 50 og i denne livesendingen dro vi over grensen til vårt naboland Sverige og nærmere bestemt Göteborg, der vi ble nærmere kjent med «fellow podcast kollega» Niro de la Rua!

Niro jobber til daglig som naprapat og coach, han eier og driver gymet Saint Iron i tillegg til at han kjører en populær podcast – Bro & the Pro.
Han konkurrerer også fremgangsrikt i bodybuilding med en mengde topplasseringer på merittlisten og i denne episoden skal vi få høre litt om han sin bakgrunn og historie samt hvordan han trener og legger opp sitt kosthold on- og offseason.

I denne episoden forteller Niro om hvem han er og hva han driver med, hvor og når bodybuilding karrieren startet og frem til nå, hvordan han kommer i skikkelig god form og hvor hardt han faktisk må kjøre de siste ukene før en konkurranse.
Da han er med og arrangerer årets Svenska Mästerskap så deler han med seg noen av planene som er veldig kreativ nytenking og som skal bli veldig spennende å se resultatet av.
Til sist forteller han hemmeligheten bak sine fantastisk bra bein og hvordan han klarte å bygge dem.
Alt dette i tillegg til masse annet so dukker opp underveis!

En underholdende episode med en av Nordens beste amatørbyggere!


Her finner du Niro på instagram: @dela_rua

Besøk våre sponsorer og lær mer om sunn mat her hos Din Helsemat og husk å kjøpe dine kosttilskudd hos Proteinfabrikken.

Eldre episoder av podcasten finner du her.

Vi setter kjempestor pris på om du vil abonnere på YouTube kanalen og klikke liker på videoen!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, forslag til tema Andreas skal snakke om eller hvem han skal ha med som gjest. Enten i kommentarfeltet nedenfor eller på epost: andreas@iform.no

Følg oss på instagram:
@andreas_iform.no
@iform_no

Og her finner du oss på facebook:
Andreas
iForm.no

Du finner oss også her:

iForm.no sin egen podcast med Andreas Adolfsson lar deg bli kjent med både kjente og ukjente profiler fra bodybuilding & fitness miljøet. Om du er interessert i styrketrening, kosthold, fitness & bodybuilding generelt er dette podcasten for deg! I tillegg får du også ta del av den seneste forskningen, kostholds og treningsprinsipper da Andreas med jevne mellomrom har med seg noen av landets beste coacher som deler sin kunnskap med lytterne.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Epost

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email