iForm.no – Bodybuilding & Fitness Podcast – Gymbros – Ep. 1

 

 

GymBros er en ny gren av vår populære podcast som hadde premiere fredag 9.4 kl 17.00!

I denne episoden: Mathias har tatt koronatest og venter på resultat, Marius kommer rett fra filminnspilling, Andreas føler for første gang på den så kalte nedstengingen og Hassan kommer rett fra beintrening.
Det blir mye diettsnakk, det å stille i riktig klasse, hvordan vi alle gjør ting på forskjellig måte og hva slags utfordringer som følger etter en konkurranseoppkjøring. Dette i tillegg til masse annet som dukker opp underveis!

I GymBros blir Andreas ukentlig joinet av Hassan Al-Gazzi, Marius «Flisa» Gangmark og Mathias Fjellheim for å sammen få ventilert tankene sine om livets utfordringer.
Bodybuilding & fitness er en stor felles interesse så det blir mye rundt gym og treningsrelaterte ting, en stor porsjon skitsnakk og forhåpentligvis noen innslag av fornuft her og der.

Gå ikke glipp av GymBros!


Hassan på instagram: @hassanalgazzi
Marius på instagram: @mariusflisa
Mathias på instagram: @mathiasfjellheim

Eldre episoder av podcasten finner du her.

Vi setter kjempestor pris på om du vil abonnere på youtube kanalen og klikke liker på videoen!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, forslag til tema Andreas skal snakke om eller hvem han skal ha med som gjest. Enten i kommentarfeltet nedenfor eller på epost: andreas@iform.no

Følg oss på instagram:
@andreas_iform.no
@iform_no

Og her finner du oss på facebook:
Andreas
iForm.no

Du finner oss også her:

iForm.no sin egen podcast med Andreas Adolfsson lar deg bli kjent med både kjente og ukjente profiler fra bodybuilding & fitness miljøet. Om du er interessert i styrketrening, kosthold, fitness & bodybuilding generelt er dette podcasten for deg! I tillegg får du også ta del av den seneste forskningen, kostholds og treningsprinsipper da Andreas med jevne mellomrom har med seg noen av landets beste coacher som deler sin kunnskap med lytterne.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Epost

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email