iForm.no – Bodybuilding & Fitness Podcast – GymBros – Ep. 5

 

 

Fredag og gutta var samlet til en ny utgave av GymBros!

Gutta startet med å fortelle litt om uken som har vært også ble det trukket en vinner i forrige ukes bilde-challenge som vant en eske proteinbars fra Proteinfabrikken.
Så ble det snakk om hvordan man bedømmer om man faktisk har fremgang på gymet og hva man kan og bør gjøre hvis resultatene uteblir. Videre ble det diskutert om hvordan man kan gå opp i vekt om man sliter med å legge på seg.

I GymBros blir Andreas ukentlig joinet av Hassan Al-Gazzi, Marius «Flisa» Gangmark og Mathias Fjellheim for å sammen få ventilert tankene sine om livets utfordringer.
Bodybuilding & fitness er en stor felles interesse så det blir mye rundt gym og treningsrelaterte ting, en stor porsjon skitsnakk og forhåpentligvis noen innslag av fornuft her og der.

Gå ikke glipp av ukens GymBros!


Hassan på instagram: @hassanalgazzi
Marius på instagram: @mariusflisa
Mathias på instagram: @mathiasfjellheim

Eldre episoder av podcasten finner du her.

Vi setter kjempestor pris på om du vil abonnere på youtube kanalen og klikke liker på videoen!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, forslag til tema Andreas skal snakke om eller hvem han skal ha med som gjest. Enten i kommentarfeltet nedenfor eller på epost: andreas@iform.no

Følg oss på instagram:
@andreas_iform.no
@iform_no

Og her finner du oss på facebook:
Andreas
iForm.no

Du finner oss også her:

iForm.no sin egen podcast med Andreas Adolfsson lar deg bli kjent med både kjente og ukjente profiler fra bodybuilding & fitness miljøet. Om du er interessert i styrketrening, kosthold, fitness & bodybuilding generelt er dette podcasten for deg! I tillegg får du også ta del av den seneste forskningen, kostholds og treningsprinsipper da Andreas med jevne mellomrom har med seg noen av landets beste coacher som deler sin kunnskap med lytterne.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Epost

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email