iForm.no – Bodybuilding & Fitness Podcast – GymBros – Ep. 8

 

 

Fredag og vi kjørte en ny livesending av GymBros!

I vanlig ordning forteller gutta om uken som har vært og så blir det snakk om deload og hviledager; hva og når hver enkelt legger inn det i treningen. Det blir også tatt opp litt om treningsvolum og hvordan et myo- eller clusterset kanskje teller litt annerledes.
Videre snakker gutta om undervurderte øvelser og hvordan kostholdet under en diett ser ut. Dette i tillegg til masse annet som dukker opp underveis.

I GymBros blir Andreas ukentlig joinet av Hassan Al-Gazzi, Marius «Flisa» Gangmark, Mathias Fjellheim og Roger Holsether for å sammen få ventilert tankene sine om livets utfordringer.
Bodybuilding & fitness er en stor felles interesse så det blir mye rundt gym og treningsrelaterte ting, en stor porsjon skitsnakk og forhåpentligvis noen innslag av fornuft her og der.

Gå ikke glipp av ukens GymBros!


Hassan på instagram: @hassanalgazzi
Marius på instagram: @mariusflisa
Mathias på instagram: @mathiasfjellheim
Roger på instagram: @coahroger11

Eldre episoder av podcasten finner du her.

Vi setter kjempestor pris på om du vil abonnere på youtube kanalen og klikke liker på videoen!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, forslag til tema Andreas skal snakke om eller hvem han skal ha med som gjest. Enten i kommentarfeltet nedenfor eller på epost: andreas@iform.no

Følg oss på instagram:
@andreas_iform.no
@iform_no

Og her finner du oss på facebook:
Andreas
iForm.no

Du finner oss også her:

iForm.no sin egen podcast med Andreas Adolfsson lar deg bli kjent med både kjente og ukjente profiler fra bodybuilding & fitness miljøet. Om du er interessert i styrketrening, kosthold, fitness & bodybuilding generelt er dette podcasten for deg! I tillegg får du også ta del av den seneste forskningen, kostholds og treningsprinsipper da Andreas med jevne mellomrom har med seg noen av landets beste coacher som deler sin kunnskap med lytterne.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Epost

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email