Iform.no på trappene med nytt design og layout!

TID FOR FORNYING!
iform.no ønsker å tilpasse seg det brukerne våre vil ha, og det er vi i ferd med å gjøre nå! Vi kommer med en rekke nyheter i tiden som kommer!

Vi har gått fra 21.000 daglige besøk til å øke trafikken med over 3.000 nye lesere per år. Nå blir vi enda bedre!

Iform.no – et eventyr på nett for treningsinteresserte! Vi har snart halvparten så mange lesere som dagbladet.no har på sin forside, og vi er i dag blant de aller mest leste nettstedene som omhandler trening. Det er fantastiske tall for et nettsted som beveger seg innenfor en så smal nisje som kroppsbygging og fitness! Og vi øker jevnt og trutt. Dette skyldes også at vi har gått ut i bredden og nå dekker innhold for treningsinteresserte generelt, samt at vi har tatt tak i kampsport. Vi ønsker og skal tilby noe for enhver smak! Trening og det å være i form er vårt hovedfokus!

– Slik så Iform.no ut i 2001

Nå fornyer vi oss!

iform.no har hele veien vært mest grundig og dyktig på å ta pulsen på hva som skjer i miljøet, og vi setter vår ære i å gi våre lesere mest mulig dekning fra konkurranser og stevner. Men vi har kanskje ikke vært på det flinkeste når det gjelder å fornye utsende, drakt, layout og design. Men dette endrer vi på nå! Snart vil våre lojale, gamle, og nye, lesere kunne nyte et splitter nytt iform.no, som lover å bli bare enda bedre og bedre! Så gled dere, folkens!
Introduserer også flere nye spennende nyheter iform.no har de siste to – tre årene utarbeidet en rekke egenprodukter i form av programmer innen trening, kosthold, deffing samt mer, og dette vil bli lagt ut i vår kommende nettbutikk.

– Slik så Iform.no ut i 2005

Vi vil også innføre en «iform.no-spesial» – avdeling der våre lesere vil få eksperthjelp direkte i våre fora. Iform.no skal ikke bare lenger være noe man leser, vi skal bli til noe man bruker. Fora med ekspertsvar, veiledning, hjelp, tilbud om skreddersydde og personlige opplegg innenfor både trening, slanking og skadebehandling.

Vil satse på høyere kvalitet og unike artikler/reportasjer
iform.no vil i tiden som kommer, komme med mer unikt og spesielt innhold, fyldige reportasjer som tar deg nærmere pulsen på hva som skjer i miljøet, om utøverne, og vi vil ta deg med i dybden. Vi satser på å gjøre oss langt mer up to date og mer spennende og interessante, så hold deg på iform.no og gled deg over vår videre utvikling som nå begynner å komme!

Send oss dine ønsker om hva du kunne tenke deg på iform.no!
Vi er her for våre lesere. Så dine synspunkter de teller og er viktige. Vi former oss slik at vi blir best mulig for deg som leser! Så send oss en mail med dine ønsker, tanker og ideer, vi er lutter øre.

– Slik så Iform.no ut i 2012/13

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter