Ikke gjenta det, men lær av det

Tør du slippe taket?

Som vi alle sikkert vet innerst inne, men som vi ikke alltid gjør, er å gjøre sin egen greie og ikke høre på hva alle andre mener vi skal gjøre.

Likevel kjører de fleste av oss på med hva alle andre sier og ikke minst, vi kjører også på med samme opplegg dag ut og dag inn, gjerne i flere år ? til tross for at resultatene ikke dukker opp. Har vi noe å lære av dette, eller skal vi bare fortsette?
Jeg VET at mange som leser denne setningen allerede er frustrerte over fremgangen de har hatt (eller ikke har hatt), den siste tiden. Jeg kan si dette fordi jeg til stadighet er nødt til å hjelpe folk som har havna i grøfta og som ikke lenger oppnår det de ønsker seg aller mest, nemlig gode resultater. For hvem gidder vel å trene dag ut og dag inn, spise optimalt dag ut og dag inn, mens resultatene lar vente på seg, dag ut og?.

Dette har du vært borti før?

Personen (evnt personene) på gymmet som vet ALT, som kan gi deg råd innen alt mulig, men som dessverre selv ikke oppnår gode resultater. Også kalt ?treningsveiledere?. Nei, sorry, skal ikke dra den nå, men jeg tenker faktisk her på typiske gjengangere på trenignssentre som ?vet? alt og enda verre at de TROR på det selv.

At man blir dratt inn i deres dragsug er faktisk veldig enkelt i starten av en treningskarriere og jeg tror alle ungdommer som begynner på et treningssenter har meget lett for å havne i klørne på slike folk. Man ønsker jo tross alt å lære så mye som mulig når man først skal komme i gang.

Om det ikke er ille nok å havne i deres klør er det dessverre meget enkelt å faktisk BLI som dem også. Ikke nødvendigvis med tanke på å bli like innpåslitne, men med tanke på troen på hva som er ?korrekt? og ?det rette? for alle og enhver.

Tør du slippe taket?

Det hender man er nødt til å slippe taket på diverse i livet, men for mange kan det virke som at egne treningsmetoder er mer hellig enn alt annet på denne jord.

Det å starte på nytt med noe annet enn man er vant til (fordi det ikke fungerer) er det samme som å innrømme at det man har gjort har vært feil (hvertfall delvis).

Dette kan selvsagt være vanskelig, men jeg håper du har mot nok til å innrømme at ting ikke går som det skal når ting faktisk går til helvete.

Du er jo tross alt ute etter PERSONLIG treningsfremgang, ikke tilhørighet i en spesiell gruppe. Jeg mener, du blir sikkert ikke drapstruet og slaktet om du trener annerledes enn treningskompisene dine som følger Arnolds superprogram. Om de ønsker det så er det selvsagt ikke noe i veien med det, men om du vet bedre, skal DU og DIN fremgang lide av den grunn? Jeg tror du kan svare godt nok selv.

Du gjør dette for deg selv og din egen del!

Det er kun DU som kan gjøre noe med dine treningsresultater, så selv om du får all verdens gode råd er det opp til deg hva du velger å gjøre med dem. Så gjør det du vet er riktig, gå for det 100% med planlegging og vilje, så skal du se at resultatene dukker opp med tid og tålmodighet.

Og for all del..

LÆR av dine feil og kast dem bort når du har skjønt greia. Deretter går du på som aldri før med nytt pågangsmot og lidenskap.


Eirik Sandvik

StyrkeCoach.no

Trykk her om du vil lære å trene (både deg selv og andre) KORREKT.

Trykk her om du vil BLI KVITT skader og forebygge kroniske smerter.

Trykk her om du vil BYGGE BIFF.

 

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter