Info-dag om fitness i Trondheim lørdag 27. april

NB: Gratis inngang

Nysgjerrig på hva som egentlig skal til for å begynne med fitness? Kom på Kaliber i Trondheim lørdag 27. april, og hør på sentrale personer på Kaliber fortelle om det.

Mange har hørt om – og har en mening om – treningsstudioet Kaliber gym i Trondheim. Der har de et av landets største og mest meritterte miljøer for fitness, og har holdt det gående siden 2002.

Det coachene på Kaliber syns er aller morsomst er når de får trene opp folk fra «scratch». Ta inn vanlige folk og så trene dem opp til å bli fitnessutøvere, helt fra grunnen av. Det er dette Kaliber har vist seg å være veldig gode til, og som gjør at de har bygd seg opp det unike miljøet de har – et miljø som både er inkluderende, bredt og med spisskompetanse på en og samme tid.

For å vise frem hva de kan få til, og for å fremme fitness-sporten, inviterer de til åpen, gratis info- dag om fitness. Den avholdes lørdag 27.april kl 11, på Kaliber gym på Heimdal i Trondheim. Påmelding skjer via denne facebook-eventen. Der vil Kaliber stille med sine mest erfarne folk for å fortelle deg om hva fitness-sporten går ut på, og hvordan de kan hjelpe akkurat deg å begynne med fitness.

Alle nysgjerrige kan komme og helt gratis og helt uforpliktende få høre mer om hva dette egentlig går ut på, enten du er nybegynner som har lyst til å trene deg opp mot en fitnesskropp på noen års sikt, eller du er godt trent allerede og vurderer å prøve deg på scenen allerede i år.

Temaer for dagen:

1. Først en felles info-del for alle. Den starter kl 11, og temaene er:

 • Hva går de ulike fitness-grenene ut på?
 • Hvem kan stille?
 • Hvordan dømmes det?
 • Hvordan går jeg frem for å begynne med dette?
 • Hvordan vet jeg om jeg er god nok?
 • Hvordan trener og spiser en fitnessutøver?
 • Hvor lang tid tar det å komme i konkurranseform?
 • Må jeg ha egen coach?
 • Hvordan foregår alt på selve konkurransedagen?
 • Hvem lærer meg å posere?
 • Hvor hardt er det, hvor mye må jeg ofre?
 • Litt om det mentale rundt fitness.

Det åpnes også for spørsmål fra salen.

2. Deretter deler folk seg selv inn i to grupper, ut fra interesse:

 • De som har lyst til å stille allerede i høst, kan delta på Kalibers «uttak til teamet». Da må du gjennom en formsjekk med et lite panel av coacher, samt et lite intervju. Dette kan du lese mer om her.
 • Du som har lyst til å trene opp en fitness-kropp på litt lenger sikt får sjansen til å ta en prat på tomannshånd med en Kaliber-coach, for å høre hvordan du kan få hjelp til dette. Det blir også mulighet for å få en vurdering av fysikken og hvordan du ligger an, slik at du kan få et inntrykk av hvor lang tid du må påregne å bruke på å komme deg på scenen.

Foredragsholderne blir:

 • Mats Edvartsen – medeier og daglig leder på Kaliber Gym, og coach og aktiv utøver selv
 • Stian Schanche – teamleder for Kaliber fitness- og kroppsbyggerklubb, og coach og aktiv utøver selv
 • Gunnar Strand Jacobsen – gründer av Kaliber Gym, coach i 15+ år
 • Mariken Bruem-Løvbugt – ansvarlig for det sosiale for Kalibers fitnessteam, og aktiv utøver selv

Det blir også mulighet til å ta en prat på tomannshånd med en aktiv utøver, for å høre en «insiders» synspunkt på det hele.

NB: husk at du som vil ha en vurdering av fysikken din, eller vil delta på selve uttaket, må ta med shorts/bikini/undertøy å vise deg frem i.


Her er to av de som møtte opp på Kalibers forrige info-dag, for fem måneder siden:

 

Flor Abigail var en av de som møtte opp på Kalibers forrige info-dag om fitness, i november.

Her er resultatene hennes så langt, på 5 måneder. Nå ligger hun i fin rute til å kunne konkurrere i fitness til høsten. Her er hennes egne ord om prosessen:

Æ va jo veldig redd for å pushe mæ sjøl, hadde ikke nok tro på mæ og alt for lite kunnskap gjorde at resultata uteble. I tillegg va æ veldig redd for Kaliber, trodde æ ikke kunne passe inn fordi æ ikke va fit og var redd for å drite mæ ut. Så æ syntes det va veldig skummelt å gå dit. Men når æ først kom va folk så hyggelig, coachene va så inkluderende og så potensialet til folk som som mæ, og det betydde så mye for mæ. Æ fikk lyst te å gi alt!

«Endelig, no har æ sjangsen», tenkte æ, og følte at det var nå eller aldri med å ta tak i kostholdet og treningen for å komme på et nytt nivå og få drømmen min oppfylt.
Med all den kunnskapen Kaliber-coachene har gitt mæ, med maten, treninga og at æ fortsatt lære masse e det hele veldig gøy og har gjort det om til en livsstil. Selve konkurransen blir bare en en bonus nå.


Andreas Naper Trønnes var en av de som møtte opp på Kalibers forrige info-dag om fitness, i november.

Fem måneder etterpå stilte han i Men’s Physique, med gull på Sandefjord open og sølv på Oslo Grand Prix. Her er hans egne ord om prosessen:

Trening har alltid vært en del av den jeg er, men jeg har ofte stagnert i treningen, blitt lei, slitt med å finne riktig treningsprogram, og ikke fått tilstrekkelig hjelp med kosthold for å oppnå de målene jeg satte meg. Jeg hadde hørt at å trene på Kaliber gav gode resultater og jeg meldte meg inn i starten av september 2018. Etter en samtale om mål og ønsker med treningen, fikk jeg en trenings- og kostholdsplan.

2 måneder senere var det uttak for å stille i fitness. «Hmm, hva er egentlig denne fitnessen?» husker jeg at jeg spurte meg selv. Det hadde jeg aldri tenkt før, for meg var trening trening, ikke noe mer. Jeg ble rådet til å møte opp på infodagen om fitness, og det gjorde jeg. Etter informasjonsdagen fikk jeg lyst til å sette meg større mål, drømte om å nå målene, og å virkelig ta treningen til et nytt nivå. Jeg møtte opp på uttaket i etterkant, og ble tatt ut til å stille i Mens Physique våren 2019.

Gjennom høsten og vinteren hadde jeg hyppige samtaler, kontinuerlig vurderinger og personlig(!) støtte. Nå 6 måneder senere har jeg stilt på to fitnesskonkurranser for Kaliber FKK. Jeg har en førsteplass, en andreplass, og jeg skal til EM i Spania for å representere Norge om 2 uker. Hvilken drøm dette har utviklet seg til å bli!!

Andreas

Stikkord:

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter