Invester i mannen bak Proteinfabrikken

Den suksessrike mannen bak Proteinfabrikken, Bjørn Kenneth Hansen, går nå i gang med et nytt gründereventyr. Du inviteres herved til å investere i hans nye selskap Hydra.

Det var ikke gullgraverne i Klondike som ble rike – det var utstyrsleverandørene. De som solgte hakker og jeans ble rikere enn de som gravde gull. Mannen bak Proteinfabrikken og flere andre netthandelsbredrifter mener det samme gjelder netthandel.

Nå inviterer han deg til å bli medinvestor i en nyutviklet netthandelsplattform som skal gjøre digital handel mer effektiv. Finn ut mer om investeringsmuligheten her. 

– Erfaringen fra Proteinfabrikken fikk meg til å se et stort problem innen netthandel. De systemene jeg hadde for IT-, salgs-, logistikk-, markedsføringssystemer i Proteinfabrikken fungerte dårlig. De snakket ikke sammen, var kompliserte å vedlikeholde og gjorde det vanskelig å drive butikk. Det var svært frustrerende og drev kostnadene våre i taket. Systemet jeg ville ha fantes ikke, og derfor har jeg nå laget og testet et nytt system på mine egne nettbutikker, sier Bjørn Kenneth Hansen. Les mer om Hydra systemet her

Skulle vi lykkes i fremtiden var det ingen tvil, for å bli effektive og klargjøre selskapet til å kunne skalere og bygge Proteinfabrikken som en internasjonal merkevare, måtte vi gå grundig til verks. For 6 år siden startet prosessen, vi hadde klare mål og ambisjoner fra start og satset når andre ikke så de samme mulighetene. Løsningen som leveres nå er unik og har internasjonalt potensiale

Hydra-plattformen dekker alt innen det å drive netthandel. Fra netthandelen, til innkjøpsfunksjoner, lagerstyring og alt det moderne selskaper bare drømmer om å få levert i en samlet pakke. Hvis du sammenlikner med en fysisk butikk dekker den alt fra selve butikklokalet, til kassasystem, markedsføring, hyllesystem og lagerlokaler. Og mer til, fordi frakt og levering er så viktig.

– Med Hydra er det så utrolig mye lettere å holde struktur og orden i Proteinfabrikken. Hydra gjorde det mulig å øke distribusjonen massivt, og siste måneder har vi akselerert betydelig. Så sent som i juli fikk vi tilgang til 1 700 nye utsalgssteder. Nå har vi over 3000 utsalgssteder verden rundt å jobbe mot, og mange nye dører har åpnet seg når vi kan bruke tiden riktig. Nå kommer resultatene vi har jobbet for og de kommer raskt.

Det viser at digital investering lønner seg. Proteinfabrikkens implementering av den skybaserte ERP-plattformen Hydra har definitivt vært lønnsom for oss, sier Hansen.

Nå kan du bli med på Bjørn Kenneth Hansens nye gründerprosjekt.

– Vi satser på folkefinansiering og vil ha mange småinvestorer med oss. Har du 5-10.000 kroner til overs, er dette din sjanse til å investere smart i netthandelsrevolusjonen, sier Hansen.

Gå inn på www.dealflow.no og les mer om Bjørn Kenneths selskap og muligheten til å bli medinvestor.

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter