Kanel – Billig fettforbrenning

iform.no
By iform.no april 29, 2020 07:00 Updated

Kanel – Billig fettforbrenning

Kanel er utrolig godt. Det er godt på grøt, pannekaker, epler, kornblanding osv. Søtt, godt og til og med en fantastisk venn når du er på diett.

Forskning viser at 2 gram kanel om dagen gir en merkbar økning i insulinfølsomheten. Ingen planteekstrakter har den effekten på blodsukkeret i den grad kanel har. Forskningsresultater viser at personer med diabetes øker insulinfølsomheten med opptil 30 % etter 40 dager ved bruk av 2 gram kanel daglig.

Når kroppen får god insulinfølsomhet, skiller den ut mindre fettdannede insulin, som gjør det lettere å gå ned i vekt eller holde vekten. Virkningen av kanel kan faktisk sammenliknes med et legemiddel som blir brukt mot diabetes type 2. Så lenge du holder deg til den anbefalte dosen har kanel heller ingen bivirkninger. Du kan ha kanel i jus, kaffe og te også, siden kanel er vannløselig. Du må ha minst 2 gram om dagen, og det er viktig å huske på at mer enn det ikke gir ekstra effekt.

Grunnen til at kanel er så virkningsfullt, er fordi den etterlikner insulin. Kanelens aktive substanser, som også kan virke som antioksidanter, påvirker insulinreseptorene på samme måte som insulin. Kanel inaktiverer de enzymene som stenger av insulinreseptorene, og aktiverer de enzymene som slår dem på.

Så kan man da lure på om dette stoffet som øker insulinfølsomheten, kan øke opptaket av fett i fettcellene, siden opptaket styres av insulin. Økt insulinfølsomhet burde jo føre til at ikke bare følsomheten i muskler og lever øker, men også i fettcellene? Jo, det er riktig det. Men siden den totale virkningen av insulinmengden minsker, blir virkningen en mindre mengde kroppsfett.

Her er en fin oppskrift på protein pannekaker du kan ha MASSE kanel på:

(En pannekake)

Visp sammen til alle klumper er vekke (lurt å bruke mixer), ha litt olivenolje i stekepannen og hell røren oppi.

Når du har stekt den på begge sider og den har blitt gyllen, kan du ha på litt blåbærsyltetøy uten tilsatt sukker og deretter drysse MASSE kanel på.

 

iform.no
By iform.no april 29, 2020 07:00 Updated

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd