Kine Krøs

Alder: 26 år
Høyde: 153cm
Vekt – On/Off: 49-55
Bosted: Oslo
Yrke: Treningsansvarlig på SATS, Personlig Trener
Klubb: 24Fitness
Sponsor: Gymgrossisten, Elizabethstudio

web-tv-2014-IMG_69691

Fortell oss litt om deg selv – hvem er Kine?

Er en sprudlende jente som elsker utfordringer og ha mange baller i luften. Liker å bruke kroppen min og sitter sjeldent i ro. Bodd mye i utlandet og reist rundt, men flyttet tilbake til Norge, Oslo i november og trives veldig bra.

Hvor lenge har du trent? Hvorfor denne sporten?

Alltid vært veldig aktivt og spilt fotball og stått på ski. Meldte meg inn på SATS når jeg var 16 år og da var det gjort. Elsker å presse meg selv og se hvor langt jeg kan nå. Jeg hadde en trener på idrettshøyskolen som konkurrerte i triatlon og en sjef som hadde konkurrert i bodyfitness, så når de fortalte meg om at jeg kunne konkurrere i fitness, var jeg 100% sikker på at dette skulle jeg.

Hva fikk deg til å begynne med styrketrening?

Jeg har alltid ment at det å være sterk er utrolig kult, og tror nok jeg var en sterk liten jente lenge før jeg begynte å løfte vekter. Men gleden i å bli sterkere og å presse seg selv, fikk meg fort bort fra fotball banen og heller på et treningsstudio.

web-tv-2014-IMG_1124

Har du noen som følger deg opp mot konkurransen(e)? Hvilket treningsopplegg har fungert best for deg så langt?

Jeg har hovedsakelig styrt kost og trening selv, men fått litt hjem av Tommi til formsjekk og til å komme med sine anbefalinger. Treningsopplegg har jeg kjørt mye etter hvordan kroppen har føltes, selvfølgelig fokus på mine svakheter, men hele tiden prøvd å forandre litt og å trene tungt. Selv om man ligger i kaloriunderskudd så er man så mye sterkere enn det man tror. Det er også kanskje her mange gjør det litt feil, de tror de er svake og slitne på diett og trener ikke like tungt, men det er absolutt her det er viktig å trene tungt for å ta vare på muskelmasse!

Bruker du kosttilskudd? I så fall hvilke og hvorfor?

Ja, bruker Omega 3 på morgen og kveld. Aminosyrer under trening og selvfølgelig proteinpulver + glutamin etter trening, zma før jeg legger meg, alt fra gymgrossisten. Jeg er ikke så stor fan av å ta alt for mye piller, så holder meg til det jeg føler jeg får effekt av.

web-tv-2014-IMG_0727

Hvordan ser kostholdet ut offseason?

Det varierer veldig, nå er jeg i en periode på low carb. Spesielt etter en konkurranse så bygger jeg mye muskler, jeg er kanskje en av hundre som ikke vil ha mere muskler, så da liker jeg å ligge litt low på carbs 😉 Generelt er jeg veldig glad i god og sund mat og baker mye, men er veldig glad i å kose seg på kino med godteri og sjokolade også!

Og under dietten?

Dietten er det ikke så spennende, da går det mest i havregrøt til frokost. Gjerne 2 lunsjer med kylling/salat/potet ( potet kutter jeg etter hvert på dietten) Etter trening er det shake og riskaker. Middag blir gjerne masse kjøtt og salat og før jeg legger meg lager jeg en diett kake.

web-tv-2014-IMG_6969

Har du noen hobby ved siden av treningen?

Veldig glad i å være ute i naturen og stå på ski, men trening og jobb tar veldig mye tid, så dessverre har det blitt mindre og mindre tid til det. Ser frem i mot sommer, grilling og slappe av i parken!

Din viktigste støttespiller? Hvem og hvorfor?

Selvfølgelig familien min og pappa. De stiller alltid opp og hjelper meg uansett.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Epost

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter