Knut Øines er verdensmester!

Endelig fikk Knut realisert sin drøm og kan nå kalle seg verdensmester i bodybuilding!

Jeg snakket med Knut et par ganger under dagen i går og han hadde vel egentlig ingen store forhåpninger om topp plassering da det var en meget tøff klasse med blant annet Thomas Scheu som har vunnet VM hele 6 ganger(!) Men som jeg sa til Knut så har jeg aldri sett han i så god form og at man kommer veldig langt med å være skikkelig rippet.

SE OGSÅ:  WEB-TV: Knut Øines “The never ending story”

Når Knut gikk på scenen satt jeg selv midt opp i en podcast innspilling, så det første jeg gjorde når jeg var ferdig var å se resten av sendingen. Og det var ikke noen tvil i hvem som skulle ta det i mine øyne! Knut var overlegen med den beste x-fysikken, fine linjer og knallbra friprogram i tillegg til at han var en av, om ikke den i best form av alle!

Og helt riktig – en overlykkelig Knut ble ropt opp som vinner. Da jeg ringte og snakket med han så var han helt i ekstase og kunne han fortelle at han først ikke trodde at han hadde kommet til finale da det ble noen misforståelser når topp 6 ble ropt opp.

Glad over å komme til finale så begynte han å håpe på en femteplass, så gleden var jo selvsagt helt ubeskrivelig når hans navn ble lest opp på første plass og som verdensmester.

Vi på iform.no og hele bodybuilding & fitness miljøet i Norge gratulerer Knut med sin seier og verdensmester tittel! En helt rå prestasjon som de ferreste klarer å oppnå – du er rå Knut!

Sjekk ut vår populære podcast med Andreas Adolfsson.

Podcasten finner du også på Spotify.

Stikkord:

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost

Del:

NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter