Kristine Gjøstøl Dyrnes

Vi fikk en prat med Kristine kun noen dager før hun for første gang skal stå på scenen.

KristineGjostolDyrnes2014-2

Navn: Kristine Gjøstøl Dyrnes
Alder: 25 år
Høyde: 172cm
Vekt: ca. 63-64 kg (offseason) – ca. 57Kg – enn så lenge(onseason)
Arbeid: Student
Sivilstatus: Singel
Sponsor: Ingen foreløpig
Klubb: Kaliber Gym

Du debuterer på Norway Open i Bikini Fitness. Har du gjort deg noen tanker om hva du ønsker å oppnå?

Bare det å komme i den formen som kreves for å gå på scenen er veldig stort for meg. Jeg er veldig stolt over hvor langt jeg er kommet allerede. Selvfølgelig hadde det vært utrolig gøy å gjort det bra i både debutantklassen og i den ordinære klassen, men uansett hvordan det går vil jeg være fornøyd med egen innsats.

Hvordan fant du ut at du ville konkurrere – og hvorfor gikk du for Bikini Fitness?

Hehe.. Ja si det. Hadde du spurt meg for litt over ett år siden ville nok svaret vært aldri i verden! Men iløpet av høsten i fjor begynte jeg å tenke på det å stille, og hva som skulle til for å gjøre det. Jeg hadde lyst til å utfordre meg selv både fysisk og psykisk, og tok derfor kontakt med Coach Gunnar på Kaliber gym for å høre hvordan jeg lå an, og om jeg hadde mulighet til å stille. Han informerte meg om hva som skulle til for at jeg kunne stille. Jeg måtte først bygge, før jeg evt. kunne tenke på å begynne på en konkurransediett. Jeg fikk derfor et program og en kostholdsplan jeg skulle følge for å bygge opp muskelmassen min.

Jeg gikk for Bikini Fitness fordi jeg mener det er denne grenen som passer kroppen min best. Pluss at jeg er veldig imponert over atleter innefor denne grenen. De har en fin fysikk og jeg liker det glamorøse rundt det hele.

KristineGjostolDyrnes2014-3

Kan du fortelle leserne litt om hvordan du har trent innenfor denne konkurransen – hvordan har fremgangen vært de siste 12 mnd?

Jeg tok kontakt med Coach Gunnar i november i fjor og fikk da et trening og kostholdsprogram med fokus på å bygge muskler, og da spesielt i beina. Jeg trente da styrke tre dager i uken. Dette programmen fulgte jeg frem til rundt påsketider i år. På dette tidspunktet mente Coach Gunnar at jeg var klar for å begynne på konkurransediett og målet ble da å stille i høstens konkurranser. Under oppkjøringen har jeg trent styrke 5 dager i uken. Når det kommer til cardioen har den variert litt under oppkjøringen.

Hva med poseringstrening da?

Poseringene er litt vanskelig. Det faller meg absolutt ikke naturlig, men det sies at øvelse gjør mester. Hehe. Heldigvis har vi poseringstrninger hver uke på Kaliber gym. Kaliber FKK tar veldig godt vare på sine utøvere og vi har hatt en proff coach som har guidet oss i posering. Det er jeg utrolig glad for. Ellers hat det blitt mye øving hjemme. Men det er slett ikke enkelt å få alt til å se elegant ut.

KristineGjostolDyrnes2014-4

Hvordan ser en vanlig dag ut for deg med tanke diett og har den gradvise reduksjonen i energi (kcal) påvirket deg?

En vanlig dag med mat ser som regel sånn ut:

 • Frokost: ca. kl 11.00
 • Lunsj: ca kl 14.00
 • Middag: ca kl 17.00-18.00
 • Kveldsmat: ca kl 20.30
 • Før trening: eple
 • Etter trening: Riskaker/rosiner og proteinpulver

Jeg har vært såpass heldig at jeg har ligget relativt «høyt» på kalorier hele veien, derfor har oppkjøringen gått ganske greit. Det er først nå de siste ukene jeg har kuttet litt i kaloriene, og etter kuttet har energinivået dalt litt, men dette skulle kanskje bare mangle.

Hva er planene videre etter denne høsten?

Etter høstens konkurranser har jeg planer om å bygge litt mer muskelmasse. Det skal bli godt å ha overskudd på trening igjen. Ellers har jeg lekt litt med tanken på å stille igjen til våren. Men dette er noe jeg ønsker å diskutere på Coachen min, Gunnar Strand Jacobsen før jeg tar noen avgjørelse.

Bruker du noen kosttilskudd?

 • Kreatin
 • BCAA
 • Multivitaminer
 • Selolje
 • ZMA
 • Proteinpulver

KristineGjostolDyrnes2014-5

Har du kanskje noen tips på hvordan man skal holde motivasjonen oppe?

Å ha en engasjert og motiverende coach som tar seg tid til deg, og som du møter hver uke for å høre hvordan du gjør det og planen videre har fungert veldig bra for meg. På denne måten blir hver uke en ny start med nye mål. Det at formen blir bedre og bedre for hver uke er selvfølgelig også veldig motiverende.

Noen du vil takke/nevne helt til slutt?

Først av alt ønsker jeg å takke verdens beste coach, Gunnar Strand Jacobsen som har vært der gjennom hele perioden. Han er alltid tilgjengelig hvis det er noe jeg lurer på. Ellers må jeg takke lillesøsteren min som har bodd sammen med meg og støttet meg gjennom hele oppkjøringen. Hadde nok vært mye tyngre uten henne.

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter