Personopplysninger

Personopplysninger

Vi verdsetter sikkerheten og tilliten du har når du handler på Iform.no. Denne informasjonen gir deg innsikt i hvordan vi på en forsvarlig måte håndterer dine personopplysninger. Nedenfor finner du en detaljert beskrivelse av hvordan vi behandler denne typen data.

Hva vi samler inn og hvorfor

Når du foretar kjøp hos oss på Iform.no, lagrer vi nødvendige opplysninger som navn, adresse og e-postadresse. Dette gjør vi for å kunne levere varene til deg gjennom den transportøren du velger, og for å kunne kontakte deg i forbindelse med din bestilling. I henhold til regnskapsføring og avgiftshåndtering er vi også pålagt å beholde denne informasjonen. For din sikkerhet lagrer vi også IP-adressen som ble brukt ved bestillingen. Denne informasjonen er tilgjengelig på din konto.

Kortinformasjon

Vi oppbevarer aldri kredittkortnummeret ditt utover det som er nødvendig for effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastninger, avbestillinger og krediteringer.

Informasjonskapsler (Cookies)

Hva er informasjonskapsler og hvordan bruker vi dem?

Iform.no bruker informasjonskapsler (cookies) i samsvar med norsk lovgivning, slik de fleste andre nettbutikker gjør. Informasjonskapsler er data som lagres i nettleserens minne for å gi deg en bedre og mer relevant brukeropplevelse når du besøker nettsiden vår. Vi bruker informasjonskapsler blant annet for å tilby deg en enklere netthandel med tilgang til innlogging, handlekurv, gjennomføring av kjøp og automatisk visning av relevante produkter. Vi bruker også informasjonskapsler for statistikk, slik at vi kan forbedre brukervennligheten på våre nettsider.

Hva slags informasjon lagres i informasjonskapslene?

Informasjonskapslene inneholder opplysninger om IP-adresse, valgt nettleser, operativsystem, bredbåndsleverandør og data om besøkte undersider samt dato/tidspunkt for besøket. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

Hvordan unngå informasjonskapsler?

Hvis du ønsker å unngå informasjonskapsler, kan du endre nettleserinnstillingene for å ikke akseptere dem automatisk. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du deaktiverer informasjonskapsler, vil enkelte funksjoner på Iform.no ikke fungere som forventet.

Deling av opplysninger

Vi deler aldri dine opplysninger med tredjeparter utenfor vårt konsern, med mindre dette er nødvendig for å utføre spesifikke tjenester for Iform.no.

Samtykke til bruk av informasjonskapsler

Ved å bruke nettsiden Iform.no samtykker du til bruk av informasjonskapsler. En informasjonskapsel brukes også for å gjenkjenne deg når du kommer tilbake, og denne kan slettes ved å logge ut fra din konto.

E-postliste og avmelding

Vi tilbyr en e-postliste for å motta ulike typer informasjon og tilbud. Dette er frivillig, og du må melde deg på eksplisitt under registrering eller på din kontoside. Avmelding fra e-postlisten kan enkelt gjøres fra kontosiden.

Lagring av opplysninger

For brukere som registrerer seg på nettstedet vårt, lagrer vi personopplysninger de oppgir i brukerprofilen. Alle brukere kan se, redigere og slette egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavnet). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Dine rettigheter

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder alle personopplysningene vi har om deg. Dette inkluderer all data du har delt med oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg, med unntak av de opplysningene vi er pålagt å beholde av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Betalingsløsninger

Vi bruker en ekstern leverandør for betalingssystemet vårt for netthandel. Dette innebærer at vi kan dele dine personlige data, som kontakt- og bestillingsdetaljer, med betalingsutløseren når du går til kassen. Dine overførte personopplysninger behandles i samsvar med betalingsformidlerens personvernerklæring, som du kan finne lenke til her: