Lise-Lott Halvorsen

Alder: 29
Høyde: 163cm
Vekt – On/Off: 52kg / 56-57 kg
Bosted: Trondheim
Status: Singel
Klubb: Kaliber gym

Jeg er født og oppvokst i Trondheim. Mamma til Leon på 9 år og Liana på 5 år. Gikk rytterlinja på Melhus VGS og har holdt på med hest siden jeg var lita. Solgte hesten og la ridninga på hylla da jeg fikk barn. (Låner hest og Rir når jeg kan og har tid)

Alltid vært aktiv, fikk interesse for styrketrening allerede på vgs. Ellers har det gått mye i hest, sykling, litt snowboard og desiste årene -barn 🙂

Hvorfor denne sporten? Hva fikk deg til å begynne med styrketrening?

Som sagt ble jeg interessert i styrketrening allerede på vgs, da læreren min introduserte meg for det (Takk Geir Frode!) Jeg trener styrke fordi jeg elsker det, det er en fin avkobling i hverdagen, både fysisk og psykisk.

Lise-Lott4-1

Hvordan kombinerer du treningen med det å ha to barn?

Jeg trener som regel om morgenen når barna er levert ¨på skole og barnehage. Nå i konkurranseoppkjøringen har jeg gått overalt hvor jeg skal når jeg kan gå, og tatt barna med. Og cardio på kvelden når de sover, er så heldg å ha familie vegg i vegg som passer på. I tillegg trives de på barnepassen de dagene det er behov for det 🙂

Mål for året:

Norway open og NM Bikinifitness

Har du konkurrert før og hvordan gikk det?

Jeg var med våren 2013. Det gikk greit men ikke bra nok, så satser på en bedre form denne gangen 🙂

Har du noen som følger deg opp mot konkurransen?

Jeg har Arve R.Kristoffersen som coach. Har fått fantastisk oppfølging som er godt tilrettelagt for meg.

Lise-Lott3-4

Hvordan har treningsopplegget fungert for deg og hvordan har det gått på diett?

Treningsprogrammet mitt er veldig bra og godt tilrettelagt dagene mine og mine behov. Det er delt opp i 4 og jeg trener flere muskelgrupper på alle dagene. Jeg har hatt mye plager med rygg i alle år som så å si er blitt borte siste månedene så det har vært en stor bonus 🙂 Dietten har også gått veldig bra, mye god og sunn mat. Startet på en low-carb diett som jeg responderte veldig godt på fra starten av, også har den blitt endra litt underveis med litt mer carb osv.

Bruker du kosttilskudd? I så fall hvilke og hvorfor?

Proteinpulver, kreatin, bcca, zma. Hvofor jeg gjør det? Fordi coachen min sier det 😉

Hobbyer ved siden av treningen offseson?

Jeg baker en del, rir når jeg kan, ellers er det familie og venner som fyller dagene 🙂 Det blir jo ofte en kombinasjon av dette også, jo oftere jeg baker jo oftere kommer de på besøk 😉

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter