Marthe Seivaag- En spennende debutant!

Iform valgte å bli litt nærmere kjent med jernjenta fra nord?

Undertegnede trener på Gym Diablo i Bodø, og der har vi en ung frøken som utmerker seg kraftig med treningen sin.

Engasjement som de fleste kan misunne, viljestyrke som få andre, og en veldig imponerende fysikk er noen få av egenskapen til den kommende debutanten Marthe..


Iform valgte å bli litt nærmere kjent med jernjenta fra nord?

Navn: Marthe Seivaag
Født: 17.10.1987.
Bosted: Bodø
Utdanning: Sosionom
Høyde: 163.
Vekt: 56/57 kg.

Hvor lenge har du holdt på med styrketrening, og hvorfor startet du med det?

Jeg har drevet på med styrketrening i litt over 5 år nå, og jeg startet med det fordi jeg ville ha et alternativ til trening da jeg sluttet med både ballett og sprangridning. Det var faktisk min mor som har vært tidligere sprinter som anbefalte meg å starte opp med styrketrening, for å få opp vekta og overskuddet mitt.  

LES OGS؅: Sandefjord open 2012

Hvor lenge har du drevet på med ?kroppsbygging?? og var det noe spesielt som gjorde at du valgte denne idretten?

Vil ikke si jeg driver på med ?kroppsbygging?, jeg føler meg nok mer som  en ?styrkeløfter? i en fitnesskropp, hehe. Jeg begynte som sagt med styrketrening for litt over 5 år siden, knebøy og markløft var øvelser som raskt tok opp interessen min. Jeg liker å pushe, øke i kg og liker å kjenne at det gjør vondt. For å få til den følelsen, så er det de store øvelsene som må til for min del. Pluss at jeg ser ikke for meg at jeg ville klart å holde motivasjonen min oppe, med å ta bicepscurler hver uke. Baseøvelsene blir jeg liksom aldri utlært på, og jeg utvikler meg år etter år i dem, så jeg blir ikke lei. Kroppen jeg fikk med den tunge styrketreningen, ble en bonus og var i utgangspunktet ikke målet med treningen. Det tok meg flere år før jeg gikk fra å rynke på nesen til Bodyfitness, til å tenke ?hmmm?, kanskje det er noe for meg.

Hvordan trener du?

Jeg trener 5-splitt. Hvor jeg kjører baseøvelser i starten av øktene mine. Etter 1,5 måned så endrer jeg teknikk i baseøvelsene, og jeg bytter ut isolasjonsøvelsene mine med andre. Så jeg trener med stort fokus på variasjon, og har hele tiden brukt mine egne programmer som jeg setter opp.

Bruker du noen kostilskudd? I så fall, hvilke?

Ja, jeg bruker kosttilskudd.
– Udo?s choise
– Proteinpulver
– Kreatin
– ZMA
– Glutamin
– Vitargo
– Multivitamin
– BCAA

Hva er neste mål på karrierestigen? Noen ambisjoner du ser for deg å sikte på fremmover?

Nei, jeg har ingen mål eller ambisjoner innen Bodyfitness. Jeg går inn i dette med et foreløpig åpent sinn, og ønsker å ta det som det kommer. Dette skal for meg være gøy, og en erfaring i livet mitt. En erfaring som jeg så langt har synes har vært givende på alle nivåer. Men uansett hva jeg gjør i mitt liv, så gjør jeg det aldri halvferdig, så jeg blir og har gått inn i dette med hard nordnorsk kraft! Hehe

Har du noen tips til de som ønsker å debutere sånn som deg?

Spis masse, tren hardt og tungt, søk ivrig etter ny kunnskap for å bli bedre fysisk og psykisk, og bli glad i treningen og deg selv, før du velger å sette foten innenfor for eksempel Bodyfitness.

Har du noe du vil si til slutt?

Må først og fremst takke til min suverene coach Kim Torgersen, og Heidi Charlotte Løvdal for sinnssyk støtte og hjelp mot konkurranse. Ellers vil jeg takke til Gym Diablo som har sponset meg, og som har tatt imot svette, roping, frustrasjon, og til tider vanvittig glede. Må takke familien min, som har skapt og holdt ut med meg fram til nå, hehe. Takker mine nærmeste i hverdagen som er André, Isabell og Siv Katrine, uten dem hadde Bodyfitness kun vært en fjern tanke fra min side. Til slutt ønsker jeg å takke til alle de som har fulgt den slitne treningsloggen min i så mange år, og som har gitt meg mot og håp i tider som har vært tunge. TAKK!

?Man cannot discover new oceans unless he has the courage to lose sight of the shore.? ? Andre Gide.

Undertegnede er veldig spent på å se hva denne jenta klarer å utrette. En slik vilje, motivasjon og innsats er sjelden vare på det gjennomsnittlige gym. Marthe står på, og resultatene, de både vises og forbedres hele tiden. En ekte nordnorsk viking trår frem i lyset, og hun ser VIRKELIG bra ut!

Det blir spennende å følge denne jenta fremmover, og iform.no ønsker Marthe så masse lykke til videre mot stevnedebut og videre fremmover, og takker så mye for intervjuet 🙂

 

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter