May-Britt Fløan ؘie debuterer i Fitness-Bikini!

I tre år har hun trent styrke mot ett og samme mål.

Iform.no følger utøverne som skal konkurrere høsten 2012
Norway Open ? «battle of champions» og ny bikiniklasse!

I tre år har hun trent styrke mot ett og samme mål.
 

29. september stiller May-Britt Fløan ؘie i konkurransen Fitness Bikini Norway Open i Trondheim.

Konseptet er i utgangspunktet enkelt:
gå i bikini, høye hæler og vis fram kroppen din. Men Fløan ؘie forsikrer at det ikke er en form for missekonkurranse det er snakk om ? noe hun har inntrykk av mange tror.

Hun forklarer at poenget er å vise at du har en veltrent kropp, og akkurat det er ikke noe som kommer av seg selv.

Helt siden jeg begynte å trene styrke for omtrent tre år siden, har jeg hatt som mål å delta i konkurransen, sier hun ? og legger til at planen var å delta i den normale fitnessklassen, men det er hun visstnok for smal over skuldrene til.

Alder: 23
Bosted: Namsos
Arbeide: servitør hos Rica rock city
Høyde: 160 cm
Vekt-Off-season: 61 kg
Vekt-Konkurranse: 56 i skrivende stund
Sivilstatus: samboer og ett barn
 
Jeg er en målbevisst og bestemt frøken. Er det noe som først fanger interessen min er jeg bestemt på å gjennomføre det. Jeg har ett veldig stort konkurranse instinkt å  når det kommer til stykke gir meg ikke med det første 🙂  Jeg liker å utfordre meg selv og teste grenser. Jeg liker å ha mange baller i lufta, så ett A4 liv passer ikke for meg :p 
 
Når begynte du å trene?

Jeg har så lenge jeg husker vært en aktiv jente som har vært med på litt av hvert, alt fra klassikk ballett til stepping jeg har også så vidt vært innom tae kwon do, men styrke trening kom ikke inn i bildet før om lag 3-4 år siden. Da jeg som de aller fleste innenfor denne ?sporten? ble bitt av basillen fant jeg meg til rette her, og mer fornøyd og glad har jeg aldri vært. 
 
Hvilken muskelgruppe er du mest fornøyd med?

For øyeblikket???.hmmm?ryggen og magen. Men spoler en tilbake en måned var det rumpa å armene 😛 utrolig hvordan kroppen forandrer seg under disse tidene.
 
Har du noen tips til en nybegynner?

Tja?.har du ett ønske om å begynne å trene anbefaler jeg deg og kontakte en veileder som kan det han snakker om. Selv har jeg aldri hatt bedre resultater som etter jeg kom i kontakt meg coachn min Gunnar Strand Jackobsen på Kaliber gym i trondheim, både trening og mat messig  sett deg små mål til å begynne med slik at du har en rød tråd og gå etter og plasser ditt største mål i slutten av den tråden. Jeg synes heller ikke det er feil med en belønning for godt arbeid 
 
Hva er dine mål og ambisjoner?

 helt siden jeg begynte å trene har mine mål vært å få stå på scene og vise fram alt arbeidet jeg har lagt bak meg. ؅ nå er jeg endelig kommet dit, å jeg har ikke tenkt å gi meg med det første. Sånn som jeg ser det nå kommer dette til å bli en av mange konkuranser.


 
Hva er fordelene og ulempene med denne sporten synes du?

Fordelen er at du kommer i din livs form, drømmen kroppen er blitt virkelig, skape nye bekjentskap og treffe likesinnede. Ulempene er vell at ikke alle i vennekretsen eller familien har den samme følelsen og driven som akkurat du har for denne typen sport, og så mye tid som går med på trening og matlaging er vell få utenforstående som forstår.
 
Hvordan ser en helt vanlig dag ut for deg?

  • 05.00 stå opp å dra på jobb.
  • 14.00 hente dattra i barnehagen for så hjem å lage middag.
  • 16.00 litt soffa sliting før det som regel blir trening i 19.00 tiden.ferdig ca kl 20.30 hjem å lage mat å gjøre lekser.
  • 23.00 sove 
     

Fortell oss litt om treningsprogrammet ditt!

Akkurat nå bruker jeg ett program som kalles phat som jeg ble tipset om av coachn min. programmet er å finne på kalibergym.no 
 
Fortell oss litt hvordan en Fitnessutøver spiser:

rent og magert kjøtt med masse grønnsaker. Cottage cheese kesam og havregrøt er jo også en selvfølge.
 
Har du selv satt opp dietten eller har du fått noen hjelp til det?

Nei, det har jeg absolutt ikke gjort, jeg har verken viten eller tid til å gjøre det. Så det overlater jeg til min kjære coach 🙂 jeg bare spiser det jeg får beskjed om, passer veldig godt inn i min hektiske hverdag 🙂
  
Bruker du noen kosttilskudd, kan du fortelle oss hvilke?

Jeg er faktisk utrolig dårlig til det, ikke fordi jeg ikke tror de funker eller noe sånt men, jeg glemmer rett å slett å ta de på morgenen 😛 de jeg prøver å få i meg er creatine og b-vitamin.
 
Har du noen tips for å få fart på forbrenningen?

Krydder maten din med chili eller hvitløk og drikk grønn te 🙂
 
Beskriv deg selv med fem ord

Målbevisst, selvstendig, glad, tøysete og kan være snarsint :p

Bildene i saken her er lånt av www.fitnessbloggen.no

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter