May-Britt Fløan Øie

Alder: 25
Høyde: 161cm
Vekt – On/Off: 58-59 on 62 of
Bosted: Trondheim
Yrke: jobber litt som PT og av å til på en klesbutikk.så blir det vell skole fra høsten av.
Klubb: Kaliber gym
Sponsor: Driver forhandliger atm 🙂 stay tuned 😀

Fortell oss litt om deg selv – hvem er May-Britt?

sprek og ernergisk trønderjente med masse mål,planer og ambisjoner. Endelig funnet den største lindenskapen min og elsker livsstilen. Ellers er jeg mamma til verdens fineste prinsesse på 4 år som gir mening med livet.

Hvor lenge har du trent?

har vell alltid vært aktiv, vært innenfor det aller meste egentlig. startet vell med seriøs styrke trening for 5-6 år siden.

Hvorfor denne sporten? Hva fikk deg til å begynne med styrketrening?

mestringsfølelse,adrenalinet gleden av å se hvordan man kan forme sine egen kropp å ikke minst sinn. liker følelsen det gir meg,rå makt! pluss at jeg har lest meg opp veldig oppe igjennom årnene på hva som funker for å se ut og føle meg såbra jeg overhode kan å da var svaret enkelt.

Har du noen som følger deg opp mot konkurransen(e)?

Er verdens beste,råeste og tøffeste coachen på markedet det,nemmelig samboern å forloveden min Thomas Hjelde Thoresen.<3 Må også gi flinke Paul aleksander rusten en stor takk for at han stilte opp med intens poseringstrening de siste ukene. for en fyr!

Hvilket treningsopplegg har fungert best for deg så langt?

Har vell en forkjærlighet for å kjøre tungt og mindre reps, men det varier jo. har kjørt 5-3-1 programmet på baseøvelsen den siste tiden nå å d funker som bare det.

Bruker du kosttilskudd? I så fall hvilke og hvorfor?

Har vell egentlig ikke noe fast rutiner på det,men prøver å få i meg omega3. og bcaa før trening iallefall.

Hvordan ser kostholdet ut offseason? Og under dietten?

Er ikke store forskjellen det altså. mer mengder, og karben er forbeholdt til kvelden hvor vi gjerne koser oss litt ekstra å da går det som regel i hjemmelaget burger,pizza og den type ting.pluss en kan unne seg litt ekstra i helgene når man gjør det sånn.

Har du noen hobby ved siden av treningen?

Egentlig ikke,er ute å drikker kaffe med venner innimellom men bruker meste parten av dagene på gymmet og koser meg. jeg elsker denne livsstilen å da følger det med masse timer på gymmet,morgencardio og matlaging. har selfølgelig tid til kjæreste å familie kos <3

Din største støttespiller? Hvem og hvorfor?

Min aller største støttespiller er uten tvil kjæresten. stiller opp uansett vær å vind. å en mer forståelsesfull å tolmodig mann skal man lete lenge etter. valget falt naurlig på han fordi vi bor sammen,driver med det samme og deler samme livsstil. tror også at det gjør at man viser litt mer forståelse for hverandre spesielt under oppkjøring.

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter