WEB-TV: Nadia Isabella er klar for VM i Body Fitness

Først får vi se henne på Norway Open nå i helgen, Vår videoreporter har besøkt henne. 

Høyde: 166 cm
Vekt. On/Off: 61 kg on/65-66 off
Bosted: Lørenskog
Yrke: Sykepleier – Driver Klinikk Frøken Strøken

Meritter

  • 6 pl NM 2012
  • 2 pl GP 2012
  • 2 pl Stavanger Open
  • 1 pl NM 2013
  • 1 pl Ben Weider Diamond Cup Athen 2013

På trening med Nadia Isabella

Intervju med Nadia Isabella 

Fortell oss litt om deg selv – hvem er Nadia

Jeg er en positiv og glad tre barnsmor med en enorm lidenskap for trening og denne sporten.

Jeg er sosial og liker å ha mye på skjema, noe som ofte fører til ekstremt mange baller i lufta på en gang. Sånn som nå. Startet ny jobb på føde/barsel samtidig som jeg begynte oppkjøring mot VM, klinikken som jeg driver selv, tre barn på 6,8 og 10 år med forskjellige aktiviteter. Vi tilbringer mange timer i uken med dem i Lørenskog ishall hvor alle tre spiller hockey, samt at vi har en på fotball og en på håndball i tillegg.

Hva har du for treningsbakgrunn?

Jeg har stort sett vært aktiv hele livet. I barne og ungdomsårene spilte jeg håndball, fotball og kjørte på ski. Når jeg flyttet sørover som 18 åring begynte jeg på sats og jobbet der som instruktør og treningsveileder frem til 2007 når jeg for fullt begynte å trene vekter. Har siden min første debutant konkurranse under NM 2010 trent hardt, tungt og målrettet mot det som ifjor høst endelig betalte seg med et NM gull. Den følelsen var bare helt ubeskrivelig!

nadia-isabella-2014-4

Hvordan ser treningsopplegget i konkurranseoppkjøringen ut?

Treningsopplegget mitt frem mot VM har vært likt tidligere oppkjøringer. Jeg kjører som regel 5 splitt hvor jeg deler opp kroppen i rygg, forside bein, skuldre, bryst/armer, bakside bein med legger. Jeg bruker som regel base øvelser og trener for det meste tungt. Pleier ligge på 8-12 reps på 4 arbeidssett pluss oppvarming.

Mot slutten kjører jeg mer variert og bruker både dropp set, super sett og FST 7. Det blir som regel intensive og tøffe økter da tidspresset og interessen for å «henge» rundt flere timer i strekk på gymmet ikke lar seg kombinere med mitt liv.

Hvordan kan ditt kosthold se ut under en normal dag, offseason og under diett?

Dietten min er veldig enkel. Jeg spiser mye kylling, torsk, laks og biff med ris og grønnsaker til. Havregryn og Whey 100% fra Proteinfabrikken er min absolutte favoritt på dietten.

Off season blir det mye av den samme maten men da i større mengder og jeg veier aldri maten da. Jeg er veldig glad i sushi, pizza og elsker en god burger så det passer jeg på å nyte når jeg kan.

Jeg har en helt kanon full sponsoravtale med Proteinfabrikken og de holder meg med alt av tilskudd jeg måtte trenge både on og off season. Jeg bruker daglig Whey 100% med sjokolade og peanut, bcaa, amino – x, energy kick (mest på dietten når energinivået er lavt før cardio og treningsøktene), Plasma L-Garnitine og Plasma L- Arginin. Alle fra PF.

Hvordan er dine forventninger innenfor Norway Open og VM?

Med den gode sesongen jeg hadde ifjor og de forbedringene og forberedelsene jeg har gjort siden da har jeg så klart høye forventninger til meg selv både under NO og VM. Jeg vet det kommer mange gode jenter i lineupen både her hjemme men ikke minst i Mexico så jeg må bare presentere meg selv på best mulig måte og går all inn uansett hvilken konkurranse det er.

nadia-isabella-2014-5

Din største støttespiller? Hvem og hvorfor?

Jeg hadde ikke klart dette kjøret her uten den enorme støtten og forståelsen jeg får fra familien min og ikke minst barna mine som lever med meg i både oppturer og nedturer, gode venner og det støtte apparatet jeg har rundt meg med de beste coachene Kenneth Foss og Kim Torgersen, det fantastiske teamet mitt Team Toppform og alle de hærlige menneskene som følger meg og heier på meg hele veien. Jeg har og en person som har stått bak meg og som var min inspirasjon og pådriver for at jeg begynte med denne sporten Rune Sørlie.

Sponsorer:

  • Proteinfabrikken
  • Gmw fitness /gluteus wear
Stikkord:

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost

Del:

NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter