Når hvorfor blir til hvordan, og svaret er lidenskap!

Du kommer til å elske når Hvorfor blir til Hvordan!

Det er den følelsen, den følelsen som driver meg, pusher meg og får meg til å repetere det jeg gjør dag ut og dag inn. Det er ikke lett, jeg nyter det ikke, men det er den deilige følelsen når resultatene kommer og folk rundt meg spør meg de beste spørsmålene jeg vet om.

  • Hvordan gjør du det?
  • Hvordan fikk du det til?

Det beste med disse spørsmålene er at for noen år tilbake siden så var de nesten helt like, bare det første ordet er byttet ut. For det har seg slik at det er de samme menneskene som idag spør meg om hvordan jeg har kommet i slik form eller hvordan jeg fikk den jobben som spurte meg for et par år siden – Hvorfor gidder du?

Hvorfor gjør du det?

Svaret er enkelt, jeg elsker det jeg gjør, hjertet mitt ligger i hver eneste repetisjon og hver eneste arbeidstime. Da kommer alt annet av seg selv. Jobben er ikke jobb, men en lidenskap! Trening er ikke bare trening, men en lidenskap!

For 3 år siden hadde jeg ikke så mye jobb, jeg visste hva jeg ville og jeg hadde utdanning som produksjonsleder innen film og tv produksjon. Jeg hadde ikke peiling på hvordan jeg skulle komme meg innenfor et miljø som er rimelig vanskelig å komme seg inn i. Jeg ringte et produksjonsselskap som produserer alle fotballkampene i Norge, OB- Team, og spurte om de gjorde noe på sørlandet. Jeg spurte om jeg fikk lov til å komme og hjelpe til å være med å se hvordan ting fungerte! Det var ingen problem, dette gjorde jeg uten det grann betaling. Og det gjentok seg, hver eneste gang dette produksjonsselskapet var på sørlandet enten fotball eller trav så var jeg der. Trakk i kabler, øsende regnvær og jeg elsket det. Etterhvert begynte jeg jo å bli kjent med folk og da dem fikk vite at jeg var der uten en krone i betaling spurte dem meg; Hvorfor gidder du dette? Svaret er lidenskap, jeg får frysninger av å være med å skape tv, bringe følelser til folk hjemme i stua!

Dette resulterte i masse jobber og jeg ble sett på som en person som står på, elsker det jeg driver med og etterhvert ble headhuntet til å jobbe for TVNorge som fotograf og redigerer noen år senere. I TVNorge leide vi inn det samme produksjonsselskapet som jeg jobbet gratis for i begynnelsen og jeg møtte mange av de sammen folkene. Og de spør meg; Hvordan fikk du denne jobben? Jeg elsker å svare, tenk tilbake 3 år på hva du spurte meg om da, du spurte hvorfor gidder du?! Det gjelder og gi alt, ha fokus, stå på hver eneste dag så kommer alt på plass etterhvert!

Nå i disse tider så har jeg vært på en lang diett, fettprosenten min begynner og synke nedover og formen ser bedre og bedre ut. La oss gå litt tilbake i tid!

Jeg sto opp hver dag 0530 og gikk på trening, trente 60 min kardio før frokost og jobb. Jeg sto på kjøkkenet med vekt og målte hvert gram av all mat jeg spiste. Passet på at riktig andel av proteiner, karbohydrater og fett fylte opp kroppen min. Jeg kom på samlinger med venner der bordet var dekket med all slags godis, kaker og middager, men i en krøllete kiwipose hadde jeg med meg en matboks fylt med kylling og ris. Folk ler litt, smiler og tenker at han der er jammen ikke god. Jeg takket nei til kino, filmkvelder osv for jeg hadde mye mer lyst til å gå på gymmet for dagens andre trening! Men tilbake til denne artikkelens overskrift, folk spurte meg hvorfor gidder du dette? Og det er de samme herlige menneskene som idag sier til meg, så bra du ser ut for tiden, har du gått ned i vekt. Hvordan fikk du til det?

En hvor hardt det er å være på en diett, uansett hvor hardt det er å jobbe hver dag, og du kanskje føler at du ikke kommer noe sted. Hold ut, finn lidenskapen, kjærligheten til det du holder på med så finnes det ingen tunge arbeidsdager, treninger eller dietter.

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter