NM i fitness og Kroppsbygging 2013

I helgen kjempet rundt 200 deltakere i NM i kroppsbygging og fitness.

  • På lørdag var det Men’s Athletic Physique , Athletic Fitness og Body Fitness.

  • Søndagen var satt av til Women’s Physique, Bodybuilding, Classic Bodybuilding og Bikini Fitness.

 

Joel Pascua vant alt. Beste posør, Nr 1 – 100 kg og Overall vinner i Bodybuilding

Daniel Stisen vant gull i NM – han bestemte seg for å bli med i NM for kun to uker siden. Søndag ettermiddag ble han Norgesmester i kroppsbygging. Jeg var faktisk litt nervøs før konkurransen, fordi jeg ikke har konkurrert på mange år. Det er kun to uker siden jeg fant ut at jeg ville stille i NM, forteller Daniel Stisen. Jeg har en såpass god fysikk at jeg forventet å vinne. Jeg vet hva jeg er god for på mitt beste, avslutter han.

Lone tok ny NM-tittel. Men egentlig hadde ikke Lakselv-utøveren Lone Norås planlagt å stille på NM i år. Norås hadde planlagt å stå over NM i fitness og kroppsbygging i Oslo denne helgen, men etter å ha overvært Stavanger Open for to uker siden bestemte hun seg for å delta likevel. Det var en avgjørelse Norås ikke angret på, etter at hun gikk helt til topps i sin klasse under i Bikini fitness

nm2013_0013-61

Øystein Røen (61) vant NM i bodybuilding Røen har holdt på med bobybuilding siden 70-tallet, og har et unikt treningsgrunnlag. Han ble Mister Norge i Drammens Teater i 1977 og vant Nordisk samme året. Også i 1981 vant han både NM og Nordisk. For en tid tilbake bestemte han seg for å satse mot NM igjen. For å se om det var mulig.

Best i bikini (overal + nr 1 i sin klasse) Lill Cesilie Tovås
nm2013_0013-201

Bikini Fitness +168cm – 1 pl Eileen Kvaale Røst

nm2013_0013-168

Sandra Kjøsnes Jokic – 2 pl i Bikini Fitness – 163 cm

nm2013_0013-8

Body Fitness -163cm Iselin Gussiås Kulseth (3pl) Viktória Juhász (4 pl)

Body Fitness -163 cm 2 pl Lill Nikolaisen

Nr 1 BF – 163 og overall BF – Maren Hult

Mr DEFF – NR 1 -90 kg – Andre Thesen

Nadia Isabella Pettersen tok gull under NM i fitness. Det var bare så utrolig gøy. Selv om jeg hadde som mål å ta gullet, så var jeg usikker når første- og andreplassen ble ropt opp. Som følge av NM-tittelen skal hun nå til Spania for å delta under kroppsbyggingskonkurransen Arnold, som selvfølgelig er kalt opp etter filmstjernen og guvenøren Arnold Schwarzenegger.

Overall Classic Bodybuilding David Ewald

Body Fitness Master Nr 1 Janne Krohn

Marie Vagstad Eldring debuterte og vant i Athletic Fitness -163 cm

Men’s Athletic Physique første gang på NM. Rashid Anwar nr 1 Men’s Athletic Physique

Woman’s Physique nr 1 Sandra Gulliksen

Dennis Ogolla -Tidligere Storm-spiller tok overall i Athletic Fitness. 25-åringen som tidligere har spilt både for Tromsø Storm og Varden har lagt basketkarrieren på hylla og gått over til fitness. Han startet opptreningen i november 2012, og i mai 2013 debuterte han med en 4. plass under et stevne i Sandefjord. I helga tok han gull i NM i fitness under klassen «overall athletic fitness herrer» noe som fører han videre til nordisk mesterskap i Estland om tre uker.

Overall Athletic Fitness Damer – Anette Bunde

Bodybuilding Herrer +100kg – 1 plass: Christer Hoftvedt
Aslaug kom på 4. plass i NM. Aslaug Lia Pettersen avslutter sin intense konkurransehøst med sesongens fjerde konkurranse, selveste Arnold Classic Europe neste helg.

Intervjuer gjort på Søndag

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter