Norway Open 2014

Norway Open Sportsfestival – 4000 kvm med trening, sport og moro

Norway Open Sportsfestival er landets største festival innenfor sport og trening.

Festivalen er ambulerende og i år holdes den i Kongstenhallen i Fredrikstad. Dette er møteplassen for alle som ønsker å vite mer om trening, allerede er i gang med trening og søker inspirasjon, eller bare har lyst å oppleve noe nytt. Messen er åpen for alle, store som små.

Helgen 20-21 september arrangeres det en helt ny og spennende treningsmesse i Fredrikstad.

Kongstenhallen er på 4000 kvm og arrangørene lover at hele området er blitt tatt i bruk. Her vil det finnes innslag av Crossfit, Styrkeløft, representert av Sarpsborg Styrkeløfterklubb, Street woorkout og MMA. Det vil holdes oppvisninger og workshops hele helgen og publikum er velkommen til å delta.

I Tillegg til at Norges største fitness og kroppsbygger konkurranse skal arrangeres under samme tak vil det være mulig å delta i forskjellige utholdenhetskonkurranser. Publikum kan se catwalk oppvisning av treningsklær, Pool Dance show, og ikke minst vil det bli muligheter for å besøke en rekke stands med tilbud på klær, kosttilskudd og treningsutstyr.

Fitness og kroppsbygger konkurransen tar mål av seg å være den største og ikke minst best premierte konnkurranse noen gang, med hele 250 000,- i pengepremier, og for å toppe det hele ekte gull medalje til overall vinnerne! Så det er bare å melde seg på innen 5-september om du vil konkkurere i Norway Open.

«Målet vårt er å etablere en stor Norsk sportsfestival som gir publikum muligheten til å treffe noen av Norges dyktigste instruktører og utøvere innen sin idrett for råd, tips og inspirasjon. Vi ønsker samtidig å fokusere på fordelene med å leve et sunt og aktivt liv»

For mer informasjon kontakt:

Soran Rashid, grunnlegger av Norway Open.
Epost: soran@norwayopen.no
Tlf: +47 92 23 99 64

Yvonne Andrea Skjellin, ansvarlig for fitnesskonkurransen
Epost: yvonne@norwayopen.no
Tlf: +47 97 90 078

Jon A. Klasbu, markedsansvarlig
Epost: jon@klasbu.no
Tlf: +47 48 10 86 85

Web: www.norwayopen.no

SE DE TØFFE BILDENE FRA NORWAY OPEN 2012
(Klikk på pilene øverst i galleriet for å få sett bildene i «full-oppløsning»)

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter