Søk blant over 1500 treningsartikler

Om iform.no – Din Destinasjon for Fitness og Kroppsbygging

Vi ønsker å presentere deg for iform.no, ditt online magasin dedikert til Fitness, kroppsbygging, og generell helse. Vi har vært en kilde til inspirasjon og informasjon for fitness-entusiaster med både lang og kort erfaring i over to tiår. Hos iform.no finner du alt du trenger for å oppnå dine helse- og treningsmål.

Bli inspirert hos Norges ledende nettsted for Fitnesstrening, kroppsbygging, vektreduksjon og treningsrelatert informasjon. Hos oss kan du utforsk våre inspirerende artikler, konkurransedekning og lese om treningsprofiler, oppdag en verden av treningskunnskap og kostholdsinformasjon.

For Alle Fitness-Interesserte:

Våre besøkende inkluderer fitness- og kroppsbyggingsentusiaster med variert erfaring, fra nybegynnere til erfarne utøvere. Felles for alle er ønsket om å finne pålitelig informasjon, oppdaterte nyheter, konkurranseinformasjon og treningsråd. Vi forstår behovene til vårt mangfoldige publikum, og vi er her for å gi deg akkurat det du trenger. Du kan også finne oss på Instagram og Facebook.

En Skattekiste av Kunnskap:

iform.no er fullpakket med artikler som dekker alt fra treningsmetoder og kostholdsråd til skreddersydde treningsprogrammer. Vi er stolte av våre profilintervjuer som fremhever historiene og resultatene til de som har oppnådd suksess innen fitnessverdenen. Uansett om du ønsker å forberede deg til en konkurranse, oppnå vektreduksjon, eller bygge muskler, når vi skal fortelle om iform.no liker vi å si at vårt innhold hjelper deg på vei til å oppnå bedre treningsresultater. Du kan også finne våre siste publiserte aktualiteter her.

Lengstlevende i Bransjen:

Med en historie som går tilbake til 2001, er fortellingen om iform.no det eldste online magasinet som fokuserer spesifikt på fitnesstrening og kroppsbygging. Vi har vært vitne til utviklingen innen fitnessverdenen, inkludert økningen av disipliner som Bikini Fitness, Athletic Fitness, og Strongman, samt den rivende utviklingen vi har sett for kosttilskudd og kunnskap om mat for prestasjon.

En Skattkiste av Visuelt Innhold:

Vår nettside inneholder et rikholdig arkiv med både bilder og opptak av konkurranser, samt utøvernes prestasjoner på scenen. Dette inkluderer det prestisjefylte Norgesmesterskapet i kroppsbygging og Fitness, Sandefjord Open, Grand Prix-konkurransene og mye mer. Vi streber etter å gi deg den beste visuelle opplevelsen av fitnessverdenen.

Vårt Mål:

Vi er forpliktet til å opprettholde vår sterke posisjon som en kilde til troverdig informasjon og inspirasjon innen Fitness og kroppsbygging. Videre ønsker vi å utvide våre tjenester, øke dekningsgraden og lansere en nettbutikk for å tilby enda flere tjenester og produkter som vil gagne vårt lojale publikum. Sammen med vårt dedikerte team er målet vårt å fortsette å inspirere og motivere deg til en sunnere og sterkere livsstil.

Velkommen til iform.no, din partner på veien til en sunnere og mer aktiv fremtid.

IFORM.NO
Fjellveien 15.
3217 Sandefjord

Ta gjerne kontakt dersom det er noe du lurer på

Redaktør: Geir Tverdal – tverdal@iform.no

Programmerer/teknisk: Vipp Nett AS

Fagansvarlig og artikkelforfatter: Opphav og artikkelforfattere publiseres på slutten av hvert innlegg. Gi oss beskjed dersom enkelte artikler har utelatt opphav.

NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter