Eggemuffins er proteinrike og enkle å lage, og ved å lage mange på en gang har du frokost eller lunsj for flere dager fremover!
Til 4 muffins trenger du
- 6 egg
- ½ dl melk
- 150 gram revet ost
- ½ ts salt
- ½ ts pepper
Slik gjør du
- Pisk sammen ingrediensene i en bolle.
- Fordel deretter blandingen i store muffinsformer, eller i et muffinsbrett smurt med litt olje eller smør. Pass på at formene ikke blir fylt helt opp.
- Ha oppi ønsket fyll og stek i cirka 15 minutter på 180 grader.
- Avkjøl og bruk en skje til å løfte muffinsene opp fra formene.
Tips til fyll
- Soltørkete tomater og fersk basilikum
- Spinat og fetaost
- Kokt skinke og brokkoli
- Revet gulrot
- Kalkunskinke og vårløk
Kilde:
«Slik former du kroppen» av Silje Bjørnstad og Susanne Soydan, Cappelen Damm 2018.