Oppskrift: Eggemuffins

Eggemuffins er proteinrike og enkle å lage, og ved å lage mange på en gang har du frokost eller lunsj for flere dager fremover!

Til 4 muffins trenger du

  • 6 egg
  • ½ dl melk
  • 150 gram revet ost
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper

Slik gjør du

  1. Pisk sammen ingrediensene i en bolle.
  2. Fordel deretter blandingen i store muffinsformer, eller i et muffinsbrett smurt med litt olje eller smør. Pass på at formene ikke blir fylt helt opp.
  3. Ha oppi ønsket fyll og stek i cirka 15 minutter på 180 grader.
  4. Avkjøl og bruk en skje til å løfte muffinsene opp fra formene.

Tips til fyll

  • Soltørkete tomater og fersk basilikum
  • Spinat og fetaost
  • Kokt skinke og brokkoli
  • Revet gulrot
  • Kalkunskinke og vårløk

Kilde:

«Slik former du kroppen» av Silje Bjørnstad og Susanne Soydan, Cappelen Damm 2018.

Stikkord:    

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter