Oppskrift: Grove feta-rundstykker

Disse rundstykkene er enkle å lage, og de er smakfulle og proteinrike.

Til to porsjoner (4 stk) trenger du

  • 6 egg
  • 160 gram havregryn
  • 100 gram fetaost
  • En god neve persille
  • En løk
  • Litt smør eller olje til steking
  • Salt

Slik gjør du

  1. Hakk løk og stek den i stekepanne med olje eller smør til den er gyllen.
  2. Bland egg og havregryn.
  3. Smuldre fetaost i bollen med egg og havregryn.
  4. Hakk persille, og bland det godt inn i røren.
  5. La røren stå og svelle i kjøleskapet i en halvtimes tid.
  6. Sett blandingen på et bakebrett med bakepapir, røren skal være litt klissete. Alternativt kan du helle røren i fire store muffinsformer.
  7. Stek rundstykkene til de er gylne, i 10-12 minutter, på 200 grader midt i ovnen.
Stikkord:    

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter