Oppskrift: Ovnsbakte grønnsaker

Ovnsbakte grønnsaker smaker godt og er en smart måte å få i seg mange ulike grønnsaker. Det passer perfekt til både fisk og biff!

Du trenger

  • Sjampinjong
  • Gulrot
  • Småpoteter
  • Paprika
  • Squash
  • Aubergine
  • Hvitløk
  • Løk
  • Olivenolje
  • Salt
  • Pepper
  • Timian
  • Laurbærblad (valgfritt)

Du velger selv hvor mye du vil ha av de ulike grønnsakene. Fordi det er så mange forskjellige så får du antakeligvis en god porsjon. Da kan du enten fryse ned ferdig kuttete grønnsaker til en annen gang, eller steke flere porsjoner samtidig og oppbevare i kjøleskap eller fryser.

Slik gjør du

  1. Skjær opp grønnsakene i omtrent like store biter (hvitløksfeddene kan du ha oppi hele) og fordel i en form.
  2. Ha i et par spiseskjeer olivenolje per form, og bland det godt med grønnsakene.
  3. Strø over ønsket mengde salt og pepper.
  4. Legg over noen kvister med fersk timian, eller bruk tørket. Fordel noen laurbærblader over grønnsakene.
  5. Stekes på 200 grader i 30-40 minutter til alle grønnsakene er møre.
  6. Dryss over parmesan før servering.
Stikkord:    

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter