Oppskrift: Proteinrundstykker

Det finnes utallige oppskrifter på proteinrundstykker.

Fordelen med at det er mye protein i brødet eller rundstykkene du spiser er at du slipper å ha så mye proteinrikt pålegg. Da blir rundstykkene en proteinkilde i seg selv, og det holder å ha en skive ost eller annet enkelt pålegg.

Til 8 rundstykker trenger du

  • 350 gram havregryn
  • 4 egg
  • En boks (400 gram) mager cottage cheese
  • En klype salt
  • En klype oregano (valgfritt)

Slik gjør du

Bland ingrediensene sammen med en kjøkkenmaskin eller stavmikser.  Deigen skal være litt klissete. Sett rundstykkene på et stekebrett med bakepapir. Stek rundstykkene på bakepapir på 200 grader til de blir gylne, ca. 25 minutter.

 

Stikkord:    

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter