WEB-TV: På trening med Arti og Geir

iform.no ble med Arti Sharma Lopes og  Geir Borgan Paulsen på en tøff-treningsøkt

Name: Arti Sharma Lopes
Live: Oslo, Norway
Family: 2 children and marrige
Profession: Senior Systemconsultant at EVRY
Private webpage: http://arti.no/blog
Hight: 1.61 cm
Weight off-season: 58-60 kg
Weight competition: ca 51
Gym: Imperia Gym
Club: Team 24Fitness
Sponsor: IronSport Store, Storo Hud & Fotpleie, Brazfit, Lenny & Larrys, Imperia Gym, 24Fitness Gym
Competition: Bodyfitness Master +35 og -163

WEB-TV: På trening med Arti og Geir ( 1)

WEB-TV: På trening med Arti og Geir ( 2)

Arti sine Meritter:

 •  5. pl Bodyfitness Master +35, VM EL Salvador 2015
 • 3. pl Bodyfitness (-163), Nicole Wilkins, Finland 2015
 • 4. pl Bodyfitness (-163), Nordisk Mesterskap, Finland 2015
 • 1. pl Bodyfitness Master +35 , NM 2015
 • 4. pl Bodyfitness (-163), NorwayOpen 2015
 • 1. pl Bodyfitness (-163), Loaded Cup DK 2014
 • 1. pl Bodyfitness Master +35, Loaded Cup DK 2014
 • 5. Pl Bodyfitness (-163), Oslo Grand Prix 2014
 • 1.pl Bodyfiness (-163), Sandefjord Open 2014
 • 5.pl. Oslo Grand Prix Bodyfitness (-163), 2012 Norway
 • 1.pl OVERALL Bodyfintness (-163), Sandefjord, 2012, Norway
 • 1.pl Bodyfintness (-163), Sandefjord, 2012, Norway
 • 3.pl Bodyfitness (-163), Loaded Cup, 2012 Denmark
 • 1. pl BodyFitness  (-163) – Norwegian Nationals 2011, Norway
 • 2. Pl BodyFitness Master (+35) – Norwegian Nationals 2011, Norway
 • 3. Pl BodyFitness The Nordic Championships 2011, Norway
 • 1. Pl BodyFitness (-163) – Stavanger Open 2011, Norway
 • 1. Pl BodyFitness (-163) – Sandefjord Open 2011, Norway
 • 1. Pl BodyFitness Overall (-163) – Sandefjord Open 2011, Norway – Sandefjord Open 2011
 • 2. Pl BodyFitness (-163) Battle of Scandinaivia 2011, Sweden
 • 3. Pl BodyFitness (-163) Oslo Grand Prix 2011, Norway – Oslo Grand Prix 2011, Norway
 • 3.  Pl BodyFitness (-163) Norway Open 2010, Norway- Norway Open 2010
 • 2. Pl BodyFitness (-163) Norwegian Nationals 2010, Norway Norwegian Nationals 2010

ARTI2016-2016-2016-2

Fortell litt om deg selv:

Jeg er en bestemt, blid, snill, målbevisst, energisk, og positiv jente! Når det er nevnt må jeg også nevne at jeg er svært ryddig, strukturert og liker å ha orden. Jeg elsker å overraske andre og spesielt mennesker som betyr mye for meg…

Andre interesser bortsett fra trening; kunst, interiør, musikk, reiseliv, venner, mat og masse mer som folk flest.

Til daglig jobber jeg som systemkonsulent hos EVRY med implementering av ulike IT-løsninger. Det har begynt å bli noen år i denne bransjen, og jeg trives veldig godt med det.

Når jeg ikke jobber er jeg mor, hustru, kjæreste og venninne for mine to nydelige barn og mann som betyr alt for meg. Dagene og årene går fort, derfor prøver jeg å gjøre det beste ut av dagen. Etter en lang dag på jobb og daglige rutiner i en hektisk hverdag er det deilig med alenetid, Arti-tid på gymmet. Jeg liker å presse meg selv og ha langsiktige mål!

Jeg elsker å ha det fint og rent rundt meg. Arti trives best når det lukter nyvasket hjem, duftelys og blomster. Velvære og ta vare på seg selv gir meg styrke, motivasjon og mestringsfølelse i hverdagen. Er en jente som liker å omgås mennesker som gjør meg glad. Å like seg selv og være fornøyd med den du er skal man ikke glemme!

Mange vil nok også si at jeg er prototypen på en perfeksjonist, og det vil jeg ikke si meg uenig i. Selvdisiplin er noen jeg ubeskjedent føler jeg mestrer.
Og når alt dette er sagt så er jeg utrolig glad i å trene tung, hardt, effektivt og riktig! Jeg lærer så lenge jeg lever!

ARTI2016-2016-20163-

Hva synes du om iform.no?

Iform.no appellerer til alle type mennesker, nybegynnere, fitnessutøvere kroppsbyggere og mer. Flott side med mange nyttige artikler videoer, tips, bilder og utøvere! Bra og ryddig nettside.

Hva er din målsetning?

Det å bli mest mulig symmetrisk med noe økt muskelmasse som passer min kropp, ha kvalitet på musklene/forberede hver muskelgruppe og holde meg i bra form/helse generelt. Målet med treningen i 2016 blir å forbedre mine svakheter bedre kvalitet\symmetri og holde meg sunn, frisk og feminin!

ARTI2016-2016-2016-3

Når begynte du å trene?

7 år begynte jeg på freestylediscojazz og holdt på med dette noen år før jeg gikk over til streetdance. Da jeg var 16 begynte jeg å trene med vekter/apparater for å prøve å legge på meg mer muskelmasse. Har fortsatt med vekttrening siden den gang, men begynte seriøs med dette sommeren 2010.

Hva er det som driver deg?

Resultater etter en lang, hard og tung diett\trening gir meg masse glede og motivasjon. Det å kunne forme kroppen sin til det en selv ønsker og vil, får man mestringsfølelse. Du får til det du vil, bare du vil det sterkt nok! Ha troen på selv, tålmodighet, ikke la deg påvirke negativt av andre, ta en dag om gangen. Man må prøve seg frem og finne en treningsform som passer best for deg.  Trening skal være gøy og en del av din hverdag. Langsiktige mål og god tid er viktig!
Hjelp fra mennesker med erfaring, positive og varme tilbakemeldinger fra familie, venner og fans gjør meg motivert og glad!

ARTI2016-2016-20164-

Hvilken muskelgruppe er du mest fornøyd med?

Prøver å bli best mulig symmetrisk og veldefinert på alle områder, men hvis jeg skal ta frem en muskelgruppe må det bli skuldre.

Hva synes du er din beste prestasjon?

Min beste prestasjon er forberedelser og oppkjøring til VM i El Salvador 2015. Mens andre måtte «deffe» ned måtte jeg spise meg opp. En litt annerledes opplevelse\erfaring enn hva jeg er vant til. Litt mer fylde var viktig for meg i denne konkurransen, da jeg er en dame som er liten av natur dersom man sammenlikner hvem man konkurrerer mot. Noe størrelse og muskelmasse må man ha, men symmetri og overall pakken er også like viktig!

Med 18 sterke athleter i Bodyfitness Masters kom jeg på en 5.plass, noe jeg er veldig fornøyd og stolt av! Fantastisk flott opplevelse jeg ikke kommer til å glemme! Denne plasseringen er drivkraften til min neste konkurranse! Det å bli Norges Mester I 2015 igjen var en magisk opplevelse! 3.plass i Nicole Wilkins er jeg også meget godt fornøyd med!

ARTI2016-2016-201610-

Er det noen personer som har betydd ekstra mye for deg og karrièren din?

Tommi Thorvildsen og Geir Borgan Paulsen hjelper og motiverer meg. Man blir aldri utlært i denne sporten. Det finnes alltid ting man kan gjøre bedre! Jeg er så heldig som har flinke, dyktig, ærlige og ikke minst snille mennesker i livet mitt.

Jesper Samson fra Ironsport store. Han har sponset meg 100% i mange år! Hadde det ikke vært for han også hadde jeg ikke vært der jeg er i dag.

Min fantastiske familie og venner som støtter meg! Det betyr så mye!  Alle disse flotte menneskene og flere har vært til stor hjelp/motivasjon og jeg er evig takknemlig for all støtte, positive og konstruktiv kritikk!

Har du noen tips til en nybegynner?

Sett opp et langsiktig mål, hva vil du med deg selv og hvor ser du for deg om noen år. Få kunnskap gjennom tidsskrifter, internett, venner og andre Fitness/ kroppsbyggere. Snakk med noen som har erfaring og lytt til råd og tips.  Les og lær om ulike treningsformer, kosthold, dietter og hvordan andre gjør dette. Sett opp en plan for hva du ønsker, og få en PT eller en med erfaring til å sette opp treningsprogram og kostholdsplan til deg. Ta tiden til hjelp, vær tålmodig og ikke stress. Ta en dag om gangen og ros deg selv for at du greier deg bra. Med riktig kosthold, trening, nok mat og hvile vil du sakte men sikkert se endringer. Aldri gi opp og tenk positivt! Ha troen på deg selv og vær målbevisst! Lytt til kroppen, ta hvile fra treningen når kroppen sier stopp! Tren riktig og korrekt for å få bedre og raskere resultater slik unngår en også skader! Det skal være hardt, tung men også gøy. Tren gjerne sammen med en partner dersom du synes det er vanskelig å finne motivasjon. Kos deg i helgene, men kjør en stram linje når det gjelder kosthold/trening man- fre.  Husk å ta det rolig i begynnelsen, det tar tid å tilpasse seg nytt treningsmønster, kosthold og liv generelt. Som jeg alltid pleier å si: Train hard, fight smart and easy

ARTI2016-2016-20168-

Hva er dine mål og ambisjoner?

Ønsker å holde meg sunn, frisk, skadefri og veltrent året rundt. Trene regelmessig og forbedre symmetrien samt kvalitet på musklene! Ting tar tid og jeg har all verdens tid. Jeg liker å ha langsiktige mål og jobber godt og målrettet for å nå dem. Kvalitet, fin hud, utstråling, feminitet, kvinne og veldefinert kropp er flott i mine øyne!

Hva er fordelene og bakdelene med denne sporten synes du?

Fordelene. Man får bedre selvfølelse og blir sterkere både fysisk og psykisk. Det krever viljestyrke, disiplin, tålmodighet, svette og tårer for å oppnå resultater du er fornøyd med. Du lærer deg selv å kjenne og hva som fungerer best for deg under trening/diett. Når du lykkes får du bedre selvfølelse og troen på deg selv.. Også blir du kjent med utrolig mange hyggelig og interessante mennesker!

Ulempene: Veldig egoistisk og intense fokus på seg selv. Mindre tid til venner og familie, Dyr sport!

Hvordan ser en helt vanlig dag ut for deg?

 • En vanlig dag: Stå opp 04:45
 • 05:15 Cardio,
 • 07:30: Frokost med familien
 • 08:30 Jobb
 • 16:30 Familietid, middag, aktiviteter, lekser, matinnkjøp, vask og div aktiviteter
 • 19.00 Trening (Styrke)
 • 21:30 Slappe av

Fortell oss litt om treningsprogrammet ditt! 

4 splitts program og 3 dager hvile. Cardio 4 ganger i uken. Jeg trener på Imperia gym.

 • Dag 1: Triceps, skuldre
 • Dag 2: Rygg, Legger, Mage
 • Dag 3: Bryst, Biceps
 • Dag 4: Bein, Mage

Geir Borgan Paulsen har satt opp programmet og jeg kjører dette tungt og kontrollert med hjelp fra Geir. Vi endrer og varierer på sett/øvelser og ikke minst belastning. Noen dager tungt andre dager lettere. Et 4 splitts program fungerer perfekt for meg i min hektisk hverdag. Programmet består av de viktigste baseøvelser. Et program kjøres gjennom underkant av en time. Dette er bra for motivasjon og ikke minst at man får masse hvile. Noe jeg ikke er vant med.

ARTI2016-2016-20169-

Fortell oss litt hvordan en Fitnessutøver spiser

Alle folk er ulike når det gjelder kosthold! Jeg er rutinemenneske og liker å ha kontroll på hva jeg spiser og hvordan jeg lever.

Jeg er spiser stort sett sunn mat året rundt og koser meg i helgene. Dette gir meg masse energi, noe jeg trenger med 2 barn og mye som skjer i hverdagen. Man blir det man spiser, og det er så riktig. I løpet av dagen prøver jeg å få i meg minst 6 måltider. Med mye trening og mye som skjer trenger man mye mat. Rene matvarer som kylling, kalkun, bitt, fisk, grønnsaker, ris, havre, bær, nøtter linser osv. inngår i kostholdet.

Når jeg er på diett har jeg som regel ingen spisedager, alt avhenger av formen! Diettmat består omtrent av samme maten som over, bare i kontrollerte former.

Har du selv satt opp dietten eller har du fått noen hjelp til det?

I mine tidligere konkurranser er det Tommi Thorvildsen som har satt opp dietten. Off season diettplan er satt opp av meg og Geir Borgan Paulsen.

Bruker du noen kosttilskudd, kan du fortelle oss hvilke?

 • Proteiner
 • Udos Choice
 • Glutamin
 • BCAA
 • Multivitamin,
 • Calcium/magnesium
 • D-vitamin og ZMA

Har du noen tips for å få fart på forbrenningen?

Spis små måltider (5- 6 måltider om dagen) helst hver 3 time. Cardio før frokost

Beskriv deg selv med fem ord

Godt humør, engasjert, målbevisst, perfeksjonist og sosial

Noe du vil si til slutt? 

Tusen takk til alle som alltid støtter meg og gir masse motivasjon! Dere vet hvem dere er! Jeg er veldig heldig som har mange fine mennesker i mitt liv.

Stikkord:          

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter