WEB-TV: Paul Alexander Rusten

Vårt filmteam ble med Paul Rusten på trening.

Alder:
27
Bosted: Trondheim
Arbeide: DSV
Høyde: 163
Off-season: ca 90 kg
Konkurransevekt: oslo gp 2011,  79,6 kg

Meritter:

2008
1 plass: Sandefjord open – 80 kg ( 4 pl overall)
3 plass: Oslo grand prix – 80 kg

2009
2 plass NM – 80 kg
3 plass Nordisk – 80 kg

2011
3 plass Sandefjord open – 80 kg
2 plass Oslo grand prix

Hva synes du om iform.no?

Vi er heldige som har Geir og Iform her i Trøndelag. I form har vert med og støtte opp sporten  så lenge jeg har vert i gamet her og Geir skal ha en kjempe takk her. Ellers er jeg glad i alt som har med filmer og bilder av fitness og kroppsbygging utøvere og deter  iform.no gode på og legge ut også.

Hva er din målsetning, mål og ambisjoner?

Akkurat pr i dag er min målsetning og komme meg på scenen igjen i løpet av 2013, og kunne bli i bedre form en jeg var sist. Målene er vel og bli så god jeg kan bli og kunne drive med det her så lenge det gir meg den gleden det gjør pr. i dag

Når begynte du å trene?

Har alltid vert aktiv. Men styrkeidrett startet jeg aktivt med i 2001.  Da startet jeg med stykeløft og drev på med det til i 06/07. Fra og med da ble det fokus mot kroppsbygging. Har alltid vert fasinert av det og kunne bygge kropp så det har vel ligget der fra starten av.

Hva er det som driver deg?

Man blir aldri ferdig utlært innen det her, og det og bli bedre og få framgang på vekter og se forskjell på bilder gjennom årene og hele tiden ha nye mål og strekke seg etter.

Hva synes du er din beste prestasjon?

synes det og komme på scenen er en prestasjon i seg selv.  Men i forhold til det jeg har prestert på scenen er jeg veldig usikker. Men  2.plassen på NM 2009 henger høyt.

Er det noen personer som har betydd ekstra mye for deg og karrieren din?

Jon Morten Thomassen har vært med fra dag en. Han har alltid vert med meg, gjennom styrkeløft karrieren til den dag i dag. Lært mye av han med tanke på ting i livet utenom sporten og selvfølgelig alt jeg lurer på ang trening og kropp.

Jeg har vert så heldig og fått blitt kjent med Kim Torgersen i løpet av de siste årene. Kim har vert en fantastisk coach og hjulpet meg med diett gjennom 2009 og 2011 sesongen. En stor mann med masse kunnskap og ro. jeg føler meg veldig heldig som har fått blitt kjent med den mannen.. Tusen takk Kim

Ellers vil jeg takke Gunnar , eier av KALIBER TRENINGSSTUDIO. Han har vert til stor hjelp og gymet og miljøet han har skapt her i trøndelag finnes ingen andre plasser her midt i landet. Han har bygd opp et kjempe bra gym med tanke på alle typer mennesker. Alt fra mosjonister til de som er med og konkurrerer i alt i fra roing ,boksing og styrkeidretter og selvfølgelig grener Ifbb har arrangerer. Ta turen innom gymet og besøk også www.kalibergym.no

Ellers må jeg takke familen min som alltid stiller opp for meg.  Fantastisk mor og far har jeg. Alle venner her oppe i Trondheim og selfølgelig dere som bor i og rundt Oslo.

Det blir jo feil og ikke nevne hu sjøl også. Så for husfreden sin del så takker æ Anne Cecile også. heh. Nei da. Anne har vert en fantastisk støtte.  Alt fra det og være kjærest til det og være psykisk støtte og den vennen hun er, og det gi den roen du trenger i kroppen på diett og forsovitt utenfor sesongen for og kunne prestere på trening  og hele tiden ha muligheten til og forbedre seg. Hun er bare best .

Har du noen tips til en nybegynner?

I forhold til styrketrening så syns jeg det er viktig at de spør en gang for mye i stede for en gang for lite med tanke på utførelse/teknikk. Vil holde dem lengere uten skader og ha større framgang med litt hjelp en uten hjelp.

Hvordan ser en helt vanlig dag ut for deg?

starter på jobb fra alt mellom 04-07 og ferdig alt fra 15 til 22 på kvelden men som oftes er det start på treningen sånn mellom 18-20 og er på trening ca 1,5 timer   så har man en 6-7 måltider i løpet av døgnet.

Fortell oss litt om treningsprogrammet ditt! 

Trener 5 splitt – bryst, bein , armer, skuldre og rygg på siste dag

Fortell oss litt hvordan en Bodybuilder/Fitnessutøver spiser

Prøver og spise mest mulig rein mat i løpet av dagen. spiser ca 1,5 kg kjøtt om dagen nå hovedsakelig kyllig og biff. litt fisk kan det bli innemellom. Ellers er det ris ofte brukt. frokost er den tradisjonelle havregryn og protein.

Bruker du noen kosttilskudd, kan du fortelle oss hvilke?

Bruker glutamin og enkelte pump-produkter før trening. vitargo eller annen hurtig karb kilde etter trening samt isolat protein etter trening.  Favoritten av dem alle MUSCEL MILK til frokost

Har du noen tips for å få fart på forbrenningen?

For og gå ned i vekt så må man spise litt mindre kcal en man forbrenner. Enkelt og greit. Det sammen med styrketrening og kardio i form av gange for min egen del har gjort at jeg har gått ned i vekt.

Stikkord:

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost

Del:

NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter