Pimp treningsprogrammet ditt med elastiske bånd (strikk)!

Leke med strikk? Ikke feil det??

Pimp treningsprogrammet ditt med smarte metoder og bli raskt vitne til et mer komplett treningsprogram! Styrketrening gjort annerledes av personlig trener og coach, Eirik Sandvik

Det er mye man kan gjøre når det gjelder utformingen av et treningsprogram, så hvorfor bare la styrketreningen bestå av 3 sett med 10-12 repetisjoner over lengre tid fordi en eller annen gjøk har sagt at det er optimalt? Saken er at det er lagt ifra optimalt!

Faktum er faktisk at det ikke er noe som kan beskrives som ?optimalt? når det gjelder trening og styrketrening, men noe er definitivt bedre og noe er definitivt mindre bra. Det handler om å vite når man bør endre på ting og hvordan man bør gjøre dette og ikke minst ?hva? man bør gjøre for å pimpe treningsprogrammet.

Heeel Yeah, PIMP the shit out of your training!!

Jeg hopper glatt over når og hvordan og går heller inn på hva man bør gjøre for å pimpe treningsprogrammet sitt, noe som forhåpentligvis vil bety bedre resultater med mindre man går totalt over styr med pimpemanualen.

Lets roll!

Okay, du lurer kanskje på om jeg har inhalert g-strengen til søstra mi her nå, men neida det har jeg ikke, jeg har rett og slett bare blitt påvirket av ?the television? hvor det blant annet vises mye pimping og konseptet er artig nok til å dra over til trening, for det funker faktisk temmelig bra som analogi.

ADVARSEL #1 Pimping av ditt treningsprogram bør ikke utføres før du har nådd et visst treningsnivå. Kriteriene er 100 kg i benkpress og 60 kg i knebøy, noe som vil si at de aller fleste gangstere så vidt, men godt nok klarer grensa (les: knebøy).

ADVARSEL #2 ? En ekte P to the I to the M to da P er nødt til å kle seg som en skikkelig G`! Kjetting er definitivt et pluss, men du kan selvsagt komme med egne kreative løsninger på dette store problemet.

Nei, for å være litt mer seriøs ? la oss se på en smart ting du kan gjøre for å pimpe programmet.

Leke med strikk? ikke feil det??

Nei, det syns jeg ikke.

Elastiske strikker kan brukes til så mangt og er et meget ypperlig valg når det kommer til både rehabiliterende trening, samt styrketrening med fokus på ekspplosivitet, sistnevnte gjerne kalt dynamic effort popularisert via Westside Barbell. Skal du pimpe treningsprogrammet ditt er du nødt til å kjenne til Westside sine metoder, så du kan jo lese litt mer om eksplosiv trening ved behov (link til dynamic effort)

Jeg skal ved en senere anledning gå inn på bruken av elastiske bånd i forbindelse med baseøvelser som knebøy og benkpress, men vi forbeholder pimpinga til mer i retning ?introduksjon? denne gang.

Kjør band pull aparts

Versjon 2

Knebøy med strikk

X-bånd sidesteg for aktivering av gluteus medius og hoftestabilitet.

Pushups med strikk

Budskapet er denne gang:

Pimp ditt treningsprogram med elastiske bånd (strikk)!

Jeg skal senere gå inn på flere varianter hvor man kan leke seg med disse elastiske båndene. Inntil den tid er det på tide å knytte bånd med dette tipset.

Hvilket tips får du servert i neste del av Pimp my Training

Nei, DET sier jeg da ikke. Jeg vet du så vidt klarer å holde ut så spent du er, men sånn er livet gitt? pimping aint fair..

Outta here..

Pimp treningsprogrammet ditt med smarte metoder – effektive pauser

Pimp treningsprogrammet ditt med smarte metoder – eksplosiv trening

 


 

Eirik Sandvik
Coach, Personlig Trener, Forfatter og Skribent
eirik@sandvikstraining.com

Eirik Sandvik spesialiserer seg på skadeforebyggende- og prestasjonsfremmende trening. Om du ønsker å bli kvitt smerter og skader, samt prestere på høyt nivå, ta en tur innom www.sandvikstraining.com for mer informasjon rundt skikkelig styrketrening!

Løsningen på dine skulderplager er her! http://sandvikstraining.com/
skulderplager/

Uten en Optimal Oppvarming kan du si velkommen til skader og plager! http://sandvikstraining.com/
optimal-oppvarming/

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter