POLARGYM: I bresjen for felles fitnessmiljø

Kroppsbygging er i vinden som aldri før. Nå ønsker utøverne i nord å samle kompetansen i et felles miljø.

polargym2015-1

Langt oppe i nord, i byen Alta, hvor selv finanskrisen hoppet over, ligger et hardcoregym hvor det er åpent for alle og enhver.

WEB-TV: Game of Thrones-stjerne på snarvisitt.

Se intervju med strongman-profil og Hollywood-skuespiller Hafthor Björnsson fra Island som nettopp besøkte Poalrgym

Polargym er et gym som ble oppstartet i 2012. Styrketrening og miljø er i fokus. Gymmet har medlemmer i alle aldre, gutter og jenter samt eldre menn og damer.

Polargym ønsker å kunne gi et tilbud til alle som ønsker styrketrening. De går litt motsatt vei av andre treningssentre i byen som av ulike årsaker har valgt å ta vekk de største vektene og hantlene. Du får lov til å være sterk. Om du ønsker å løfte tunge vekter på gymmet, så får du det.

Gymmet har gjestet flere store og meritterte utøvere. Disse utøverne har gjort seg bemerket både nasjonalt og internasjonalt i forskjellige grener.

polargym2015-3

Fordi Polargym har et godt samarbeid mellom Barents Gym i Hammerfest og Polargoldsgym i Lakselv, møtes konkurrerende utøvere i Finnmark av og til i Alta for trening, prat og sosialt fellesskap. Noe som er en inspirasjon både for utøverne selv, men også for andre treningsinteresserte som ikke driver primært med konkurrerende idretter.

Miljøet er en av de viktigste faktorene for eieren av Polargym, som selv er en konkurrerende utøver. Når du kommer inn på gymmet, får du straks en følelse av at du er velkommen. Imøtekommende og treningsinteresserte medlemmer på gymmet tar alltid godt i mot de nye. Det typiske stive og upersonlige miljøet på de kommersielle treningsenterene er lagt igjen et annet sted.

Skulle du være i området, er dette absolutt plassen å stikke innom for en hyggelig, men samtidig knallhard treningsøkt.

polargym2015-5

polargym2015-4

polargym2015-6

polargym2015-7

polargym2015-8

 

Stikkord:

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter