Prime Fitness (WEB-TV)

Daniel Kjølstad har selv stilt i bygging flere ganger – Nå har han åpnet et litt annerledes gym-konsept. Vår videoreporter har besøkt Prime Fitness

Om Daniel Kjølstad.

Daniel har også god erfaring med treningsbransjen generelt og lokalmiljøet i Drammen, og har trent i mange år på Pro Gym Drammen. Har også bodd i Oslo og trent noen år på Haralds Gym. Daniel er utdannet siviløkonom og har blant annet flere års erfaring som Key Account Manager og Prosjektleder i Microsoft Norge.

Daniel innebefatter stor kunnskap innenfor trening og kosthold, og er kjent for å ikke være redd for å prøve nye veier. –Det viktigste er å ha troen på seg selv, og følge magefølelsen som bygger etter hvert på lang erfaring. Han har drevet med kroppsbygging og fitness på aktivt nivå i snart 14 år, og konkurrert og stilt i flere klasser innen kroppsbygging opp gjennom årene. Siste konkurranse var i NM 2013 i -100kg klassen i kroppsbygging. Daniel har også lang erfaring med personlig trening og coaching på alle nivåer- fra utøvere som skal være med i konkurranser til de som ønsker å komme i bedre form og ta treningen sin ett steg videre. I snitt har han coachet 3-4 personer på fast basis de par siste årene, de fleste kroppsbyggere i diettfasen før konkurranser.

Om Prime Fitness.

Prime Fitness er kort fortalt et konsept gym. Det er et forsøk på å ta det typisk power-gymet, og i stedet for å putte det ned i det typiske bomberommet i bygget, gi det en ny fresh innpakning i luftige, åpne omgivelser.

Gymmet er nøye planlagt innredningsmessig og kombinerer det tradisjonelle power gymet med en moderne kondisjonsavdeling og det råeste utstyret innen funksjonell trening, med sin egen sone på 12x6m midtstilt åpent i gymmets største rom. Videre er det lagt vekt på et åpent og trivelig treningsmiljø med kunnskapsdeling og viktigheten av å knytte til seg mange erfarne profiler. Det er også stor fokus på kvalitet framfor kvantitet i utstyrsparken. Her finner du bare topp kvalitets utstyr fra Life Fitness, Hammerstrength og Star Trac, -alt er håndplukket og bygger på lang treningserfaring.

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter