Proteinrike Scones med Cottage Cheese

Proteinrike Scones med Cottage Cheese

Gi frokosten din en sunn og proteinrik boost med disse deilige scones laget med cottage cheese! Denne enkle oppskriften kombinerer næringsrike ingredienser som gir en god start på dagen. Server dem varme og nyt den fyldige smaken og den gode næringen disse sconsene har å by på.

  • Ingredienser:

    • 200 g cottage cheese
    • 2 egg
    • 200 g havremel
    • 1 ts bakepulver
    • En klype salt
    • Valgfrie tillegg som frø, nøtter eller tørket frukt

    Fremgangsmåte:

    1. Forvarm ovnen til 200°C.
    2. Bland sammen cottage cheese og egg i en bolle.
    3. Tilsett havremel, bakepulver og salt, og rør godt til en jevn deig.
    4. Om ønskelig, tilsett valgfrie tillegg som frø, nøtter eller tørket frukt, og bland forsiktig inn i deigen.
    5. Form deigen til små scones og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett.
    6. Stek sconsene i ovnen i ca. 15-20 minutter, eller til de er gyldne og gjennomstekte.
    7. La sconsene avkjøles litt før servering.

     

Disse protein-sconsene er perfekte til frokost eller som et næringsrikt mellommåltid. De er rike på proteiner fra cottage cheese og egg, og havremel gir dem en god dose fiber. Enjoy!

 

Stikkord:    

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter