Renate Strand Moen gleder seg til Sandefjord open

Renate er en av vårens debutanter – vi tok en prat med henne.

LES OGS؅: Sandefjord open 2012

Født: 26.05.1977
Bosted: Fredrikstad
Høyde:  1.73
Vekt: 61/62 kg
Klubb: Hercules FKK

Du debuterer nå i vår, hva fikk deg på tanken til å stille?
 
– Har lenge hatt lyst å prøve meg i bodyfitess, å da min samboer Christian Mathisen bestemte ser for å arrangere ett debutantstevne her i Fredrikstad, var det egentlig bare å stå på frem til det.
 
Hvor lenge har du trent?
 
– Har trent med riktig kosthold i 2 år, men en liten pause i fjor sommer, så kjørt på fra høsten av.. Begynte såvidt med vekttrening i 2003 ,men ble mye av og på og ikke riktig kosthold.. Ellers holdt meg aktiv med fotball, karate og kickboxing i yngre dager.
 
Har du fått hjelp, i så fall fra hvem?
 
– Har fått meget god hjelp og veiledning fra min samboer Christian Mathisen, både i kostveien og treningsprogrammer, oppskriften har jeg fulgt til punkt og prikke .. I tillegg trener vi sammen og jeg lærer stadig noe nytt, som jeg plukker opp og tar med meg videre ..
 
Hva synes du har vært verst under forberedelsene?

-Værste var vel poseringstreningene, følte meg bra stiv som en stokk til å begynne med. For ikke å snakke om å måtte kutte sørlandschipsen, hehe – men den biten gikk for over.


 
Hva gruer du deg mest til på søndag?

– Gruer meg egentlig ikke så mye til søndagen, sitter med litt erfaring nå fra Fredrikstad Open, så vet jo litt hva jeg går til.. Det jeg ser frem til egentlig er å få stilt meg opp på rekke med flere jenter i min klasse, å få sammenlignet meg der, vet det er jenter der som har både trent i flere år, så det skal bli en utfordring, så gleder meg uansett.. Har ingen forventninger i Sandefjord men tar det med meg som lærdom til neste år.
 
Har du noe å si til andre som vurderer å stille i nær framtid?

– Få seriøs hjelp til kosthold, trening og posering.
 
Hvordan har dietten din sett ut

– Begynte på ca 2300 kcal og trappet gradvis nedover..Har fått hatt spisedag lørdager frem til det var 3 uken igjen. (byttet da ut 1-2 måltider med kosten i dietten).

Har holdt meg til havregryn, egg, ris, fisk, kylling, salat og eple..Jeg ser veldig frem til stevnet i Sandefjord, så vil jeg takke mannen min for god hjelp til at jeg kunne oppnå dette :))


 

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter