Sandefjord Open 2014

Sandefjord Open nærmer seg med stormskritt! vi har i år greid å sette deltagerrekord med 151 påmeldte!

Geir Hansen informerer: Ekstra morsomt og gledelig for sporten er det at så mange som 35 debutanter i bikinifitness har meldt seg på, så sporten øker med mange nye ansikt.

Support, logistikk, planlegging, møter, korrospodanse og produksjon av skilt i forskjellige varianter , som jeg sikkert har fortalt før så gjør jeg jo hele forarbeidet selv så derfor har jeg i noe grad mått være litt selektiv i besvarelser, men for all del det aller meste er både rellevant og morsomt å besvare! Men mye er det jo å henge fingrene i om dagen.

Jeg gleder meg veldig til 3 dager med Sandefjord Open til helgen, det hele starter på fredag med innveiing og regisrering fra 1600 til 1900.

  • På lørdag starter showet klokken 1100 Det er den store fitnessdagen med Bikinifitness , Men`s Physique og Crossfitness!  Crossfitness avslutter vi med litt etter alt det andre siden dette ikke er en gren under NKF
  • På søndagen starter vi opp klokken 1200. Da tar vi for oss Bodyfitness, Women`s Physique, Classic Bodybuilding og Bodybuilding.

Det er gledelig at så mange deltagere har meldt seg på her i Sandefjord , spennende blir det også å se hvordan våre egne deltagere fra egen klubb vil gjøre det opp mot eliten i landet og resten av deltagerne! mange kommer jo også fra Sverige for å delta , ellers har vi 2 deltagere fra Polen 1 fra Island og 1 fra Canada med i årets Sandefjord Open.

sandefjord-open2014-1

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter