Sandefjord Open 2015 nærmer seg med stormskritt!

Vi har tatt en prat med Geir Hansen – mannen som styrer det hele.

Ja Geir, oppdater våre lesere på hva som skjer i Sandefjord helgen 28 og 29 mars

I år vil vi igjen sette ny deltager- rekord, vi har til nå 125 deltagere! Men jeg vet at mange flere kommer på listen innen påmeldingsfristen er ute blant annet mangler vi påmelding fra en av landets største klubber og bare fra dem har jeg fått signal om at det kommer 35 deltager.

Du har holdt på med dette i over 20 år, hva motiverer deg til å arrangere år etter år?

Det gir meg mye glede å arrangere SO år etter år, noe av grunnen til at jeg syns dette er en stor glede er nok all den positive tilbakemeldingen jeg får som arrangør og all den gleden jeg ser det gir de aktive, samt at Sandefjord Open nesten er som en del av meg selv, en slags identitet , til neste år har jeg holdt på i 25 år.

I de siste årene har flere «kategorier» kommet til, har du noen tanker rundt det?

Det er gledelig å se at så mange nye kommer til vår sport, hovedgrunnen til det er nok at flere greier å identifisere seg med bikini fitness, men`s physique og body fitness for det er uten tvil her det øker mest.

Så har vi Crossfitness da ,som ikke ligger under NKF enda, selv om det er mitt ønske etterhvert! Så her trenger man ikke være medlem av en klubb eller NKF. Hvem som helst som er sprek nok kan melde seg på, her kan det jo være en fordel å trene litt line up m kvartvendinger da 🙂

Crossfitness er en veldig spennende gren og grunnen til det er nok det at jeg her har gjort om plasseringene til sekunder i runde to ..eksempelvis hvis man har plassert seg som nr 10 i symmetri runden får man 9 straffesekunder i hinderbanen nr 9 i symmetri runden får 8 straffesekunder o.s.v nr 1 i runde 1 har 0 straffesekunder i hinderbanen! det blir litt som i slalåm hvor deltagerne har bedre og bedre tider i runde 2 og dette gjør det jo veldig spennende 🙂 og at man kan følge en stor klokke som viser for publikum hvordan deltageren ligger an, man finner mer info om Crossfitness på websiden www.sandefjord-open.com

Noe annet som bør nevnes

Vi går ned på selve ro distansen fra 500 meter til 250 meter, man starter m roing, før man løper videre i hinderbanen.

Ser at mange velger å gå i debutant, men husk det er ingen krav om dette er man debutant velger man selv om man ønsker å stå som debutant eller stiller i en av de andre klassene, men bytte av klasse må gjøres før påmeldingsfrist er ute! Altså 22 mars

Jeg gleder meg veldig til Sandefjord Open, blir hyggelig å treffe så mange kjente fjes igjen og ikke minst gleder jeg meg til å se så mange flotte utøvere entre scenen i Sandefjord på Hjertnes.

Det blir også gøy å se hvordan mine egne utøvere fra min egen klubb gjør det mot resten av eliten i landet

Om man lurer på noe så gå inn på www.sandefjord-open.com  for å se om du finner svar, om det er noe du lurer på. Her vil du også finne alle oppdateringer.

Jeg kan også kontaktes på sms til 99298904

Tilslutt vil jeg si at, at jeg ønsker alle deltagere lykke til.

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter