Sandefjord Open 2018

23 og 24 mars er det klart for Sandefjord Open 2018. Vi har tatt en prat med mannen bak konkurransen.

Hvor mange ganger har du nå arrangert Sandefjord Open?

Blir vel noe sånt som 28 ganger, vet det var opphold ett par år, men så har jeg jo også arrangert stevne 2 ganger i året ett par ganger

Når ble den første konkurransen holdt og hva fikk deg til å begynne arrangere det som har kommet til å bli en av vårens store begivenheter i fitnessverden?

Det startet med at min gode venn Santiago og jeg diskuterte dette på gymmet mitt ( drev treningstudio fra 1989 til 2000 Geir`s Gym ) så, ble dette senere tatt opp i styret i klubben og forberedelsene til Sandefjord Open var et faktum våren 1991.

Siden jeg den gangen jobbet på Rica Park hotell som det het den gangen ( nåværende Scandic Park Sandefjord ) var det naturlig at jeg ledet an mye av forberedelsene, husker jeg var glad da jeg fikk til en leieavtale m Direktør Løvåsen, slik at vi kunne gjennomføre stevne i Parksalen.

Grunder tankene mine rundt dette med å ha egne debutant klasser var også helt nytt den gangen, i dag er vel dette de aller største klassene vi har her i Norge.

Kan du fortelle litt om hvor mye jobb og planering som faktisk ligger bak en slik helg?

Jeg starter som regel noe av planleggingen allerede 8- 9 mnd før et stevne, når det gjelder det å skaffe lokalet må jeg være enda tidligere ute gjerne 2 år i forkant. Det er p.g.a jeg konkurrerer mot mange andre foreninger og arrangementer om å leie det populære lokalet vi har på Hjertnes Kulturhus at jeg må være tidlig ute ang å sikre lokalet.

Jo nærmere stevnet vi kommer jo mer jobber jeg med dette så vanskelig å anslå timer men tidvis før stevne er det nesten som å ha en fulltids jobb da går det neste døgnet rundt.

Det mange heller ikke har fått med seg er jo at jeg forbereder  nesten all planlegging, logistikk,produksjon, support, møtevirksomhet, avtaler og web selv så ja det blir mye …men veldig veldig gøy, men derfor går jo ting litt tregt innimellom også da 😉 men kommer alltid i havn til selve stevnet.

 Hva er ditt beste minne fra noen av alle Sandefjord Open opp gjennom årene?

Oi, det er jo så mange gode minner, men et av de største øyeblikkene har vel vært når min datter har deltatt og gjort det så knallbra, hun fikk jo også en pris for beste fremgang utdelt av Ove Rytter et år.

Og da jeg i 2010 var det vel, ble oppringt av Steffan Havlik som ønsket å delta i Sandefjord Open, på det tidspunktet hadde han jo vært verdensmester i tungvekt to ganger i bodybuilding å ville konkurrere i Sandefjord liksom , he he det var kult.

Men husker også godt Robby Robinson som i 1992 var det vel, var gjesteposør,  han holder seg forresten veldig godt ende tross sine vel 70 år.

Hvor mange deltakere er påmeldt så langt i år?

Tellingen pr 11.03.18 er 254 deltagere og hvis det holder seg er det NY REKORD! Tusen hjertelig takk alle sammen for påmeldinger, det er bare helt fantastisk.

Det er bare å sikre seg billetter på www.hjertnes.no  for det kan bli mye folk.

Er det noen atleter fra din klubb, Geirs FKK som skal konkurrere?

Ja, jeg har med  Gabriel Tutu i CB debutant , Martin Waskaas i AF og Camilla Nilsen i bikinifitness debutant -166cm.

Ønsker de masse lykke til selvfølgelig.

Og hva med deg selv, når får vi se deg på scenen igjen?

Jeg driver å forbereder meg ”litt”, men forblir nok foreløpig en hemmelighet, akkurat nå er jeg tynn som en strek for det har vært litt for mye greier som har tappet kroppen for mye energi. Men kroppen responderer bra på treningen , så vi får bare vente i spenning 😉

Tilslutt vil jeg si at Sandefjord Open er som et barn for meg og som en del av min egen identitet. Jeg gleder meg alltid like mye hver gang til å se så mange glade utøvere som gir så utrolig mye av seg selv. Jeg er både ydmyk og stolt for å være en del av og for å ha bygd opp dette.

Gleder meg til å se dere alle sammen. (For mer info gå inn på www.sandefjord-open.com)

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter