Velkommen til Sandefjord Open 2019

Er du interessert i bodybuilding og fitness, så er Hjertnes Kulturhus stedet du bør være på  lørdag 23 og søndag 24 mars. 214 atleter er påmeldte. Vi har tatt en prat med Geir Hansen som er arrangør av Sandefjord Open 2019.

Hvor mange ganger har du nå arrangert Sandefjord Open?

Jeg har kommet ut av tellingen, he he, men 27 eller 28 ganger kanskje.

Hvordan startet det hele?

Det hele startet i 1991, jeg jobbet den gangen på Park Hotel og første stevnet ble gjennomført der.  Samtidig startet jeg opp med debutant klasser, dette var da noe helt nytt og tanken bak det var å gi de som ikke hadde deltatt før muligheten til å konkurrere mot hverandre.

Idag er dette gjerne de største klassene her i Norge  🙂

Støter du fortsatt på utfordringer i jobben med selve arrangementet?

Ja, det gjør man jo, men utfordringer er jo til for å løses 😉 Så jeg gjør så godt jeg kan med det.

Tenker at vi alle lærer av feil vi eventuelt måtte gjøre, eller at vi ihvertfall ser at ting kan gjøres annerledes og bedre og da griper jeg gjerne de mulighetene som måtte være der for å forsøke gjøre stevnet bare bedre å bedre, til beste for både publikum og aktive.

Er det mange påmeldte i år?

Det er 214 deltagere, veldig gøy, så det blir fart på Hjertnes denne helgen. Med registrering fra 18.00 til 20.00 fredag 22 mars og stevnedager både lørdag og søndag, som starter 10.30 begge dager.

Selv har du jo konkurrert et flere ganger – og om ikke jeg husker feil – er du tidligere Norgesmester?

Ja, har vunnet noen ganger og vært bare sånn passe noen ganger 😉 ,men jeg konkurrerte i 20 år og har vunnet min klasse i GP et par ganger og har vel 3 sølv og 2 gull fra NM , det siste stevnet var nok absolutt best i NM 2005, for da ble det gull både i veteran og senior , en fantastisk følelse 🙂

Jeg vet at du trener bra og holder deg i god form, men du har ingen planer om en comeback som utøver på scenen?

Trener fortsatt bra og er vel litt over snittet opptatt av hva jeg spiser så vi får se, kroppen er jo ikke helt som før …men man skal aldri si aldri.

Noe du vil nevne helt til slutt?

Jeg vil gjerne få lov til å takke alle som har meldt seg på i Sandefjord Open og alle dere andre rundt omkring i landet som er med på å jobbe for at miljøet vårt blir så bra som det er.

Ser og følger litt med både på face og insta og ser jo at mange klubber er fantastisk flinke til å få dette til, å det er veldig gøy å se.

Gleder meg til å se dere alle sammen

Stikkord:       

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter