SMART-EATING: 35 måltider på veien mot six-pack og lavere fettprosent

SPIS OG BLI RIPPA!

Trene hardt og spise lite!! Hmm… ingen spesielt god kombinasjon, – men en kombinasjon som mange dessverre kaster seg inn i, for å kvitte seg med det grusomme, overflødige fettet. Ofte helt uten videre planlegging…

Denne kombinasjonen kan potensielt sett ødelegge mye mer enn den gagner. Ja den kan faktisk ødelegge alt du har bygd opp av muskler og form, samtidig som den gjøre deg energiløs, skadeutsatt og slapp. Spørsmålet mange stiller seg er, naturlig nok, hvordan man skal ha mulighet til å kvitte seg med fett dersom man ikke spiser lite og trener masse. Og svaret er nesten enkelt, men bare nesten:

– Jo, skal man miste kroppsfett må man ligge i energiunderskudd. Altså må man innta færre kalorier enn man bruker (Dette finnes det sikkert en million artikler om). Men dette i seg selv er ikke ensbetydende med at man må pine seg ned i vekt gjennom å spise unødvendig lite. Planlegging og fornuft er derimot nøkkelen. Gjennom riktig planlegging, og smarthet i sine matvalg, kan man oppnå meget gode resultater, også med et næringsrikt og omfattende kosthold. På den måten kan man naturlig greie å opprettholde det meste av sin muskelmasse samtidig som man raser ned i fettvekt og fettprosent. – En ideel kombinasjon for folk som driver aktivt med kroppsbygging eller fitness, eller for dem som bare vil bli litt slankere. Kroppen trenger nemlig mat og energi for å opprettholde sin egen superforbrenning, – og om du trenger litt hjelp på veien for å komme skikkelig i gang, har vi her laget et perfekt opplegg for kanskje nettopp DEG!?

Under finner du en unik kostholdsplan med 35 forskjellige måltider, med fokus på et naturlig, balansert kosthold, som gir musklene dine den føden de trenger samtidig som du har mulighet til å ligge i kaloriunderskudd og miste fett.

Næringsinnholdet for hver dag er spesifisert under, og kalorimessig ligger hver dag i området rundt 2000 kalorier. Dette tilsier selvsagt også at man må gjøre individuelle tilpasninger, ut i fra aktivitetsnivå, alder, kjønn og vekt. Enkelt sagt kan det sies at mengdene i denne planen for å gå ned i vekt, passer perfekt for folk som vanligvis ligger på et energiinntak mellom 2300-3000 kalorier i døgnet. Justeringer kan enkelt gjøres ved å kutte eller øke mengder eller eventuelt ved å legge på en proteindrikk eller to, for folk med ekstra høyt matinntak. Vitamin og mineraltilskudd i tillegg kan anbefales for de fleste.

TIPS fra iForm: Sjekk ut Proteinfabrikken.no for ulike varianter av proteinpulver og proteindrikker.

KOSTHOLDSPLANEN

35-måltider-på-veien-mot-six-pack-og-lavere-fettprosent-1

35-måltider-på-veien-mot-six-pack-og-lavere-fettprosent-2

35-måltider-på-veien-mot-six-pack-og-lavere-fettprosent-3

35-måltider-på-veien-mot-six-pack-og-lavere-fettprosent-4

35-måltider-på-veien-mot-six-pack-og-lavere-fettprosent-5

35-måltider-på-veien-mot-six-pack-og-lavere-fettprosent-6

Da er det bare å sette i gang med din egen «smart-eating», og la det bli sannhet i uttrykket «Det er fett når kiloene renner av»

LES OGSÅ: MUSKELFØDE – 35 måltider på veien mot en sunn kropp og økt muskelmasse.

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter