Større pupper med trening!

Kan man påvirke størrelsen på brystene med trening?

Trening kan brukes til å forme kroppen. Rumpe, lår og mage er ofte i fokus.

Men hva med puppene? Kan man påvirke dem med trening?

Trening kan utvikle muskulaturen og gjøre den større. Og det er musklenes form som i større grad gir kroppen den tiltrekkende form og figur. Mange jenter trener rumpe og lår for å få fram formene de ønsker seg. Magen trenes også, men her begynner det mer å dreie seg om trening som hjelp til å gå ned i fettvekt. For den flate magen og kanskje til og med med mageruter, er et resultat av å ha lite fett på kroppen.

Redaksjonen har fått flere henvendelser fra jenter som lurer på hvorvidt det er mulig å bruke trening til å gjøre noe med puppene, også.

Svaret er en smule sammensatt. Ja, det er mulig å endre utseendet også her. Puppene i seg selv kan ikke trenes større. Puppene består av fettvev og er dermed ikke trenbare. Men under puppenes fettvev ligger brystmusklene, og disse er meget trenbare. Ved å trene opp størrelsen på brystmusklene, vil resultatet være mer fremstående pupper, et øket brystvolum som vil kunne gi et forandret utseende. Effekten påstås ikke å være stor, og kan ikke måle seg med for eksempel innlegg av silikon og slike mer ekstreme ting, men effekten skulle kunne være stor nok til at det absolutt er noe som er verdt å prøve.

Vi har satt opp et enkelt treningsprogram som tar sikte på å utvikle og trene opp jenters brystmuskler på raskest og best mulig måte. Det som er viktig å huske på, er at det tar tid å bygge opp størrelse på musklene, så skynd deg sakte. Vær også klar over at det er helt avgjørende for at musklene skal vokse, at den fysiske styrken øker. Så uke for uke skal du bli sterkere og kunne løfte mer. Om ikke du blir sterkere, legg inn ekstra hvile og prøv å trene litt lettere.

Uke 1

Armhevinger:
1 x 5 reps,
1 x 5 reps,
1 x 5 reps.
Totalt = 15 reps

Flyes:
1 x 15 reps,
1 x 10 reps,
1 x 8 reps.

Totalt = 33 reps

Uke 2:

Armhevinger:
1 x 6 reps
1 x 6 reps
1 x 6 reps

Totalt = 18 reps
Økning, 3 reps

Flyes:
1 x 16 reps
1 x 11 reps
1 x 9 reps.

Totalt = 36 reps
Økning, 3 reps

Du trenger ikke mer enn dette enkle programmet med kun en treningsdag for brystet hver uke.

Som du ser, er økningen totalt på seks repetisjoner sammenlagt innenfor de to øvelsene som benyttes. Tren lett og ikke press deg. Treningen skal føles lett og god. Over tid vil du ved å legge til den lille økningen, snart kunne trene med mange flere repetisjoner. Du kan da øke motstanden ved å ta armhevingene med beina opp på en krakk, og innenfor flyes kan du legge på mer vekt.

– Armhevinger:

Flyes er en øvelse der du ligger på ryggen på en benk, og hvor du har vektmanualer i begge hender strakt opp over brystet. Du senker manualene mot gulvet ved å føre hendene rett ut til siden og nedover, gjerne med en liten knekk i albueleddene. Denne øvelsen tar veldig godt på brystmusklene. Bruk lette vekter. Etter hvert som du blir sterkere, kan du legge på mer vekter.

– Flyes:

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter