WEB-TV: Strongman Glenn Erik Iversen

Vårt filmteam har blitt med Glenn Erik på en strongman-økt. Han har som målsetning å hevde seg i toppen på Norges sterkeste mann 2015

Navn: Glenn Erik Iversen
Alder: 32
Vekt: 132kg
Bor: Svelvik
Yrke: Maler

Instagram: hard_willy
Sponsor: World Protein Drammen

Meritter:

  • 4 plass AF 180+ Oslo Grand Prix 2006
  • 3 plass Battle of Strongman 2009
  • 5 plass IGP Strongman 2009
  • 2 plass IGP Strongman 2010
  • 7 plass NSM 2014
  • 1 plass Battle of Strongman 2014

Glenn-Erik-Iversen-2014-2

Hvem er Glenn Erik? Fortell litt om deg selv!

Jeg er en treningsglad gutt fra Svelvik, som begynte seriøst med trening og kosthold for 9 år siden. Har alltid siden jeg var en liten gutt drevet med noe innen sport. Har en sønn på 8 år som er verdens snilleste og mest tålmodigeste gutt. Han har også med tiden blitt en av gutta på gymmet.

Hvor lenge har du trent med vekter og hvorfor begynte du å trene?

Begynte med seriøs vekttrening høsten 2005, etter å ha vært tilskuer på NM i bodybuilding/fitness i Oslo. Var da og så på en kamerat som stilte. Da var det ikke lenge om å gjøre før jeg satte mine egne mål.

Hvordan ser treningsopplegget ditt ut?

Jeg trener fast 6 dager i uka. 4 dager på gym, 1 dag med intervall og uttøying og 1 dag med strongman øvelser. Før en konkurranse legger jeg strongman øvelsene inn i vekttreninga.

Hvordan spiser du en normal dag?

Spiser vanlig husmannskost. Er ikke på noen diett, men er bevisst på hva jeg spiser og prøver å ligge høyt på protein inntak og bra karb. Må bare legge til en ting og det er 1 snickers om dagen, det må til.

Bruker du noe kosttilskudd, isåfall hva bruker du?

Jeg bruker gainer, aminosyrer, cell max, multivitaminer og mineraler. C vitamin, tran og udo choice.

Noe som kanskje ikke så mange vet er at du faktisk var med å konkurrerte i athletic fitness helt i starten av din treningskarriere. Fortell litt om det og hvorfor det ikke ble en videre satsing på det eller bygging?

Jeg konkurrerte i Athletic fitness i Sandefjord Open og Oslo Grand Prix i 2006-2007. Etter de 2 årene fikk jeg litt nok av diettkjøret. Har stor respekt for de som gjør dette år etter år.

Når og hvorfor begynte tanken på strongman å vokse frem?

I 2009 ble jeg dratt med på og prøve strongman trening, dette falt rett i smak. Var med på min første konkurranse etter bare noen få uker i Larvik og Tvedestrand.

I 2012 så var du med i kvaliken og gikk nesten videre etter kun 2 ukers strongmantrening, så du må jo ha et skikkelig talent for dette?

Hadde en pause fra strongman fra 2010 til 2012 pga to prolapser i ryggen. Da på våren begynte jeg å kjøre på på trening igjen, kroppen fungerte og jeg bestemte meg for å prøve kvalliken til Norges Sterkeste Mann 2012 etter bare 14 dagers oppkjøring. Kom da på plasseringen rett utenfor finalen.

Glenn-Erik-Iversen-2014-4

Og nå i 2014 så fikk du trent i noen måneder med hjelp av bla Ole Martin og du resulterte i en 7 plass i NSM. Må vel si at det er en grei debut som du er fornøyd med?

I Mai nå i år begynte jeg med oppkjøring mot NSM 2014. Målet var å bli blant de 12 finalistene, så jeg sier meg godt fornøyd med en 7 plass.

Nå er det full satsing videre mot NSM neste år. Har du satt deg noe mål?

Målet nå for 2015 er å bli blant topp 6.

Hva er dine favorittøvelser og hva er du best i og hva er det du evt sliter med og må forbedre?

Mine favoritt øvelser er dekk, farmers walk og atlas stein. De områdene jeg må forbedre meg på er yoken og press øvelser over hodet.

Glenn-Erik-Iversen-2014-5

Har du noen sponsor?

World Protein, men ønsker gjerne flere sponsorer.

Noen du vil nevne helt til slutt?

Jeg vil gi en stor takk til Ole Martin Hansen som har fulgt meg opp og hjulpet meg med strongman treninga. Vil også takke kameraten min Lars Michelsen, Anette og alle andre som har vært der og motivert meg på veien.

Til slutt vil jeg takke Rune Strømsheim på Studio90 for å ha gitt meg og gutta et lokale å trene i.

Stikkord:    

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost

Del:

NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter