Synne Mari Jacobsen Myrbø

Sist hun stilte – vant hun. På NM får du se henne på scenen igjen

SynneJacobsen3

Navn: Synne Mari Jacobsen Myrbø
Alder: 18 år
Høyde: 155 cm
Arbeid: Student
Sivilstatus: I et forhold
Klasse: Bikinifitness
Sponsor: Ingen
Klubb: Kaliber FKK

Du er nå snart klar for din sjuende konkurranse i bikinifitness. Hvordan har det gått tidligere, og hvilke forventninger har du til høsten?

Da jeg debuterte høsten 2013 som 17 åring så fikk jeg en 11.plass i både Stavanger Open og Norges Mesterskapet. Jeg stilte mest for å få tidlig erfaring, og tok med meg alt jeg kunne videre.

I vår stilte jeg igjen å startet sesongen med en 2.plass i min klasse i Sandefjord. Etter Sandefjord reiste jeg på klassetur og landet samme dag som registrering i Oslo. Jeg hadde egentlig ikke rukket å lande før jeg skulle på scenen igjen dagen etterpå, denne gangen var det Oslo Grand Prix. Det ble dessverre ikke finale på meg, og endte på en 7.plass.

Jeg hadde fått vite at Sandefjord plassering kvalifiserte meg til Loaded Cup i Danmark, og hadde egentlig bestemt meg allerede før Oslo at dit måtte jeg dra. En uke senere reiste jeg til Danmark ganske nervøs uten familie eller coach, men jeg gledet meg uansett! På Loaded endte jeg opp med å ta 1.plass i min klasse (-160cm) og en 3.plass overall av 6 jenter!

I høst så har jeg egentlig ganske høye forventninger til meg selv, og håper selvfølgelig på det beste! Jeg gjør mitt beste hver dag for at jeg skal bli så god som jeg kan. Jeg har ufattelig god oppfølging av coachen min Gunnar Strand Jacobsen, og er klar for å gå opp på den scena mer selvsikker en noen gang!

SynneJacobsen2

Hvordan er det å kombinere fitnesslivet med skole når du er så ung?

Det er absolutt ikke noe vanskelig så lenge man er innstilt på hva som er målet ditt. Jeg er flink til å planlegge dagene med mat og trening, og har fortsatt god tid til skolearbeid og venner. Det er selvfølgelig noen ganger det kan være kjipt under konkurranseoppkjøring at det hender jeg må droppe noe av det sosiale, men det er også mitt eget valg.

Hva er planene videre etter denne høsten?

Siden jeg nå har konkurrert hver sesong etter jeg debuterte, så er planen nå å ta en pause og komme tilbake enda sterkere. Jeg skal fullføre 3.året på videregående, feire russetid med vennene mine og forbedre meg selv til neste sesong!

SynneJacobsen4

Noen du vil takke/nevne helt til slutt?

Det er mange jeg vil takke, og setter ufattelig stor pris på alle menneskene jeg har rundt meg som støtter og hjelper meg. Stor takk til Gunnar S. Jacobsen som har hjulpet meg fra dag 1, og som har troa på meg! Han stiller også opp med en fantastisk klubb som også er en stor støttespiller. Familie og venner som stiller opp, og kjæresten som alltid har oppmuntrende ord når jeg trenger det!

Følg meg gjerne på instagram @synnemyrbo !

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter