TEST: Iform.no har testet Jabra Elite 7 Active og Elite 4 Active

Både Jabra Elite 4 Active  og toppmodellen Elite 7 Active er laget for trening og en aktiv livsstil. 

I høst lanserte Jabra modellene Elite 7 Active (1999,-) . Nå har de fylt tomrommet på prisstigen og lanserer modellen Elite 4 Active, som får en prisantydning på 1299 kroner.

Jabra Elite

Opplev de beste trådløse samtalene og den beste musikkopplevelsen på markedet med hodetelefonserien Jabra Elite. Produsenten Jabras tanker er alltid rettet mot deres førsteprioritet, dine samtaler og lytterbehov. Derfor har de laget hodetelefoner som er skapt for et liv på farten med batterier som er best i sin klasse. De har også  helt trådløse øretelefoner og hodetelefoner med støydemping og mikrofoner med vindstøyreduksjon.

Produktene i serien Jabra Elite har den perfekte kombinasjonen av form og funksjon slik at du kan ha dem på hele dagen, og lydkvaliteten blir overlegen både for deg og for den du snakker med. Siden hver og en har sine egne behov når man lytter til musikk, har alle Elite-produkter en tonekontroll som lar deg justere lyden etter egne preferanser.

Jabra Elite er full av nyttige funksjoner

Alle Elite-produkter gir deg tilgang til alle de ledende taleassistenter via en enkel berøring. Fremtidens stemmekontroll er bare et knappetrykk unna. Med denne typen praktiske funksjoner, er et par Elite hodetelefoner et strålende valg uansett hvor aktiv livsstilen din er.

 

SPESIFIKASJONER Elite 4 Active:

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter