Test: Elite 8 Active – Ingen tøffere

Mer kraft. Mindre støy.

Jabras nye toppmodell i Active-serien, Elite 8 Active, setter en ny standard for holdbarhet og passform. Øreproppene er utviklet for mye mer enn løping og trening. De er robuste til å håndtere alt som brukerne gjør.

Elite 8 Active har bestått alle pålagte tester i den amerikanske militærstandarden for robust elektronikk, 810H. Dette er alt fra fuktighet og høye temperaturer til regn og høyde. Øreproppene er helt vanntette ned til 1,5 meter og IP68-klassifisert, som betyr full støv- og vannbeskyttelse. Ladeetuiet har IP54-klassifisering for støv- og sprutbeskyttelse.

I tillegg har Elite 8 Active vært gjennom Highly Accelerated Corrosion Testing (HACT). Dette innebærer 11 testsykluser, eksempelvis to timers bruk i 40 grader celsius med 93 prosent luftfuktighet, 15 minutters spruttest med saltvann og 15 minutters tørketest på 40 grader. Utover dette sitter øreproppene sikkert i ørene med den forbedrede Jabra ShakeGrip™-teknologien.

Men tøffheten har ikke gått på bekostning av lyden eller estetikken. Øreproppene har imponerende lydkvalitet som følge av Dolby Audio, som leverer en naturtro lytteopplevelse med klar lyd for høy komfort også ved langtidsbruk. Adaptive Hybrid Active Noise Cancellation (ANC) optimaliserer automatisk ANC-ytelsen til omgivelsene du befinner deg i. Teknologien Wind Neutralizing HearThrough™ demper vindstøy uten å blokkere ut trafikklyder, noe som gir sikker bruk uten å gå på bekostning av lydkvaliteten.

Elite 8 Active er like gode for både jobb og trening på grunn av 6-mikrofonteknologi, vindstøybeskyttende ørepropptekstil, stabil smartklokketilkobling**, Google Assistant, Fast Pair, Swift Pair og Spotify Tap, samt batteritid på opptil åtte timer (32 timer med ladeetui).

Elite 8 Active er i salg til en anbefalt utsalgspris på kr. 2.499. Tilgjengelige farger: Karamell, kakao, titansort, glanset sort og mørkegrå. Mer info: www.jabra.no/elite-8-active

Fargene matt sort og mørkegrå er kun tilgjengelig på jabra.no. Karamell og kakao er tilgjengelig på jabra.no de første 60 dagene og deretter hos utvalgte forhandlere.


Nøkkelspesifikasjoner Elite 8 Active:

 • IP68-klassifisering – støvsikre, vanntette og svettesikre ørepropper utviklet for å kunne overleve fall fra 1 meters høyde uten en skramme. Ladeetui med IP54-beskyttelse mot vannsprut og støv
 • Krystallklar lyd og flere dimensjoner med Dolby Audio
 • Jabra ShakeGripTM-teknologi for sikker passform med vingefritt og slankt design
 • Adaptive Hybrid ANC filtrerer automatisk ut bakgrunnsstøy
 • Wind Neutralizing HearThroughTM for innendørs- og utendørsaktiviteter
 • 6-mikrofons samtaleteknologi med vindstøybeskyttende tekstil
 • 6mm høyttalere
 • Opptil 8 timer batteritid og 32 timer med ladeetui (ANC på)
 • Stabil smartklokketilkobling**
 • Google Assistant, Fast Pair, Swift Pair & Spotify Tap playback
 • Bluetooth Multipoint-tilkobling
 • Klar for å støtte Bluetooth Low Energy (LE) & LC3, LC3plus codec gjennom fremtidige firmware-oppdateringer

*Refer to Jabra.com/claims

**Compatible with smartwatches supporting Bluetooth profiles HFP, A2DP and AVRCP

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost

Del:

NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter