Thor Ivar Hornes (63) vant bronsje i Mr. Universe

I helgen konkurrerte 63-åringen om å bli Mr. Universe. Det er en konkurranse for de beste kroppsbyggerne fra hele verden. Det er hovedsakelig de som har vunnet EM og VM tidligere som stiller der. Mannen som fra før har blitt norgesmester to ganger med 30 års mellomrom gikk rett til topp-tre på den internasjonale scenen. 

I 1989 vant han NM i kroppsbygging i tungvektsklassen. I 2021 kopierte han bragden i aldersklassen 60+.  Nå kan han legge til en sterk tredje plass på Mr. Universe i merittlisten.

Her på iform.no kjenner vi han som Muskelprofessoren hvor han har skrevet em rekke artikler der andres forskning er lagt til grunn, går han inn i en ny fase. skrive det han mener er riktig slik han opplever det på sin egen kropp! Her kan du lese alle artiklene han har publisert på iform.no 

Se reportasjen NRK laget med han i forkant av Mr.Universe

Kristiansanderen Thor Ivar Hornnes – muskelprofessoren – har vært i bransjen mer eller mindre sammenhengende siden han startet opp ”Thor Ivars gym” i Kirkegata i 1982 – som et av Kristiansands aller første treningssentre. I 1989 ble han norgesmester i tungvektsklassen, og gjentok bragden som veteran i pluss seksti i 2021.

Muskelprofessoren står bak flere treningskjeder som Shapes, Trimeriet og Instinct, og selger utendørsapparater fra blant annet Omnigym og Tufteparken samt inneapparater fra Freemotion. Siste konsept hos seriegründeren er Anatomic Fitness, norskproduserte treningsmaskiner der anatomi og biomekanikk ligger til grunn for design og funksjon. Her kan du lese alle artiklene skrevet av Muskelprofessoren

Video og bilder er lånt fra Nrk.no og https://www.facebook.com/RoarsGym

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost

Del:

NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter