Ti kilo slankere- lett som bare det

Her får du gode tips og effektive slankestrategier å velge mellom.

Kiloene går like lett av som de kom på. Det er et fysiologisk faktum. Det eneste som står mellom deg og vektnedgangen, er trangen til å putte for mye i munnen.

Og det er jo ille nok det, men! Slanking kan være både lett og greit, og slett ikke bli annet enn en positiv opplevelse. Gå fram på rett måte og kiloene forsvinner uten at du trenger å engang tenke på det!

Slankeglede

Maten har satt sine spor hos deg som de fleste. Vi har inntatt overkvote med feit mat og tjukt drikke. Mens fettet fikk munnen til å glinse, fikk juleakevitten øynene like glansfulle. Nå glitrer imidlertid ikke øynene med samme glans. Kiloene skal av igjen. Her begynner det!

Hvordan gå raskt ned i vekt?

  1. Få i deg minst 1200–1300 kcal. Det er grenser for hvor lite mat kroppen kan klare seg med. Som en tommelfingerregel bør du ikke innta mindre enn 1200 kcal per dag (som et gjennomsnitt for uken, hvis du for eksempel faster periodisk, er det greit å spise mindre på fastedagene).
  2. Velg sunne råvarer. Jo færre kalorier du spiser, desto sunnere bør de være. Bruk derfor kaloribudsjettet på grønnsaker, frukt, sunt fett og gode proteiner.
  3. Bruk trening til å øke forbrenningen.. Mens det er grenser for hvor lite du kan spise, er det (nesten) ingen grenser for hvor mange kalorier du kan trene bort. Gåturer, lett løping og styrketrening er gode valg.
  4. Prioriter styrketrening. Det reduserer risikoen for å miste muskelmasse i løpet av slankeprosessen og gjøre det lettere å holde vekten etterpå.
  5. Sett deg delmål i prosessen og unn deg gjerne små belønninger for å holde det gående. Det kan være en tur i teateret, nye klær, massasje eller noe annet du setter pris på.
  6. Før dagbok over egen innsats. Skriv ned hva og hvor mye du har spist og trent. Det gjør det lettere å holde fokus og gir deg et varsel hvis du er i ferd med å falle av lasset.
  7. Tren deg på å komme raskt tilbake når det ikke går så bra. Husk at ett usunt måltid bare utgjør 3–4 prosent av alle måltidene du spiser i løpet av en uke. Du kan fortsatt lykkes med 95 prosent hvis du bare kommer i gang igjen.

Gå raskt ned med – PERODISK FASTE

Populær metode (også kjent som periodisk faste) der studier har vist svært gode resultater. Hvor godt du lykkes med periodisk faste, avhenger imidlertid i stor grad av hvordan du spiser utenom fasteperiodene.

Gå raskt ned med –KNEKKEBRØDDIETTEN

Knekkebrødkuren, eller knekkebrøddietten, er i utgangspunktet en diett som overvektige pasienter gjennomfører før en fedmeoperasjon. Men metoden har blitt populær også for de som ønsker å gå ned i vekt uten fedmeoperasjon.

Gå raskt ned i vekt med – GERILJA KARDIO

Gerilja kardio vil øke fettforbrenningen etter trening ni ganger mer enn om du hadde trent en time på tredemølle med moderat hastighet, skriver Kennedy, som viser til en forskningsstudie i Japan kalt Tabata-protokollen. En typisk geriljaøkt kan bety spurt i 20 sekunder og hvile i 10 sekunder, gjentatt opptil ti ganger.

Her finner du gode tips og effektive slankestrategier

Stikkord:    

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter