Tyra Banks gjør det DU burde gjøre!

Sørg for at du trener korrekt, men også hardt!

tyra-banks-2014-2014-8-1

Skal du komme fremover nytter det ikke å lene seg på «det samme gamle» og håpe på at det en dag vil skje noe mirakuløst. Det vil rett og slett ikke skje.

Om dine virkelig store treningsmål skal kunne realiseres er du nødt til å ta det et par steg videre!

Er du som meg, er du stadig på jakt etter «det nye». Ny forskning, nye øvelser, nye metoder, osv. Alt dette er spennende og lærerikt, men det er ikke nødvendigvis dét som gjør at du får resultatene du er ute etter.

Du har kanskje lagt merke til at det som regel ikke er «nørdsa», eller «bokormene» som oppnår de beste resultatene, generelt sett? Vel, det er fordi det ikke BARE er kunnskap og den «perfekte» veien fremover som er avgjørende.

Treningen din bør uten tvil være kunnskapsbasert, men kunnskap uten handling, eller skal vi si SKIKKELIG handling, vil desverre ikke gi deg det du ønsker.

Tyra Banks sier det godt.

I’m competitive with myself. I always try to push past my own borders. – Tyra Banks

tyra-banks-2014-2014-8-2

Selv om frøken Banks ikke er kjent for sine treningsresultater skal det mye til for å overse hennes suksess på øvrige plan. Man kommer ikke til hennes posisjon kun ved å «studere» modellbransjen. Det krever noe helt annet. Nemlig en tilnærming uten sidestykke.

Når du har den grunnleggende treningskunnskapen på plass, er neste, og det mest avgjørende steget, hva du legger ned i selve treningen.

Vi snakker om treningsinnsats, og hva slags intensitet du gir øvelser og strategier i treningsopplegget ditt.Tyra Banks

Det ér et faktum at et «dårlig» program vil gi bedre resultater enn et «perfekt» program, om det perfekte programmet «gjennomføres», mens det dårlige programmet GJENNOMFØRES!

Som Tyra Banks sier er det sentralt å konkurrere med seg selv. Dette betyr at du over tid skal gjøre det du kan for å bedre deg selv og DINE resultater. Mer vekt på stanga, flere repetisjoner, bedre teknikk, osv. osv. er nødt til å skje over tid om du skal komme opp og frem.

 

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter