Unn deg en naturlig detox-kur for økt energi og velvære

Selv om “detox” er et begrep som gjerne kan minne om å slutte med rusmidler, brukes også begrepet om det å rense kroppen for giftstoffer, eller å generelt gjeninnstille alle kroppens funksjoner slik at de fungerer optimalt. Det kan være mange klare tegn på at kroppens ulike systemer ikke er helt på topp, samtidig som det meste også kan gjøres noe med. I tillegg til å gjøre endringer i livsstil (som er anbefalt) finnes det også detox-metoder som kan hjelpe oss på vei. Detox-kurer kommer i en rekke ulike varianter, alt fra kosttilskudd til spesialtilpassede dietter. Et annet eksempel på en alternativ naturlig detox kur er ulike typer te.

Hva er toksiner, egentlig?

Toksiner er et generelt begrep som refererer til alle stoffer som kan tas opp fra omgivelsene som kan være skadelige for kroppen. I verden slik som den er i dag, skal det godt gjøres å unngå å bli utsatt for toksiner i en eller annen grad, selv om du skulle leve på en øde stillehavsøy eller på Sørpolen. Kroppen bombaderes fra alle kanter med både luftforurensning, hår- og hudprodukter, vaskemidler, sigarettrøyk, tilsetningsstoffer og mye mer. Kroppen vår er godt utrustet til å håndtere og skille ut giftstoffer, men noen ganger er det gjerne ikke nok.

Tegn på at det kan være bra med en detox

Når kroppen ikke fungerer tipp-topp, kan dette være et klart tegn på at den kan ha godt av en endring i livsstil og spisevaner. Menneskekroppen er et svært sammensatt sett av ulike systemer, og noen tegn på at den ikke fungerer optimalt kan for eksempel være manglende energi, sviende eller røde øyne, fordøyelsesproblemer som oppblåsthet eller sure oppstøt, uren hud og hudplager, smerter og stivhet i ledd, eller manglende seksualdrift. Alle disse plagene kan selvsagt forårsakes underliggende sykdommer, og har man mistanke om dette bør man oppsøke lege. På den annen side kan vi ofte gjøre mye bare ved å gjøre om på kostholdet, få nok frisk luft og bevegelse, og sørge for å sove og hvile nok.

Ulike former for detox

I tillegg til generelle livsstilsendringer, finnes det et helt spekter av mulige detox-metoder, som strekker seg fra alt fra fasting og ekstreme dietter til tablettkurer eller detox te. Generelt sett er det naturlige alltid det beste, og om man vurderer tablettkurer er det veldig viktig å vite hva som er i disse, og hvilke virkninger de eventuelt kan ha.

Vi anbefaler detoxing med Örtte Natural Detox Tea

Örtte Natural Detox Tea er en type detox kur som tilfører kroppen en rekke næringsstoffer som kan bidra til at kroppen gjeninnstiller seg og begynner å fungere som normalt igjen. Dette produktet  er en 28-dagers kur bestående av to tetyper, en for morgen og en for kveld. Kuren inneholder flere sunne former for te, i tillegg til en rekke andre naturlige ingredienser som tilfører kroppen næring og hjelper den med å gjenopprette en god balanse. Denne friske og smakfulle teen inneholder blant annet rosenrot, gojibær, nesleblader, dadler og legevendelrot. Gjør den til en del av din normale daglige rutine for å oppleve hvilke fordeler den kan gi for helse, energi og velvære.

Se hele vårt utvalg av naturlige helseprodukter på www.weightworld.no

 

 

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter