Vær ærlig med deg selv!

Ta en alvorsprat med deg selv!

I visse tilfeller lurer jeg på hvorfor folk i det hele tatt gidder å dra den late ræva si på gymmet. 

Du kan gjerne ha det perfekte programmet som er tilpasset alle dine unike behov foran deg, men om du virkelig tror det betyr noe om du sover gjennom økta, så skal jeg fortelle deg at du ALDRI vil nå treningsmålet ditt, ei heller noen andre mål her i livet  med mindre du nøyer deg meg resultater man like gjerne kunne fått av å ligget foran tv`en dag ut og dag inn. Om det er tilfelle, har du ikke noe her å gjøre uansett.

Ta en alvorsprat med deg selv!

Jeg kommer bare ikke over hendelsen jeg observerte på gymmet for en stund tilbake. Der satt det en person med ?handsfree? og snakket høylydt i telefonen mens han trente! Jadda, ta et sett, snakk litt mer, legg deg ned på benken, press opp noen vekter mens du snakker om hverdagslige ting (ja, helt seriøst, han snakket i telefonen MENS han kjørte settet), JADDA!

Regel nummer 1: Skal du snakke i telefonen mens du trener skal du IKKE klare å gjennomføre setninga uten at du gulper opp blod.

Regel nummer 2: Om du ikke gjør det, legg fra deg telefonen og ta heller en alvorsprat med deg selv, ærlig talt.

Kall meg gjerne lett påvirkelig, men jeg blir faktisk rimelig sur og forbanna inni meg når jeg er nødt til å observere sånt. Hvorfor? Fordi folk hele tiden klager på at de ikke får resultatene de ønsker, klager og sutrer og det er ikke måte på hvor vanskelig det skal være å komme seg i form, bli sterkere osv. Vel, jeg har en hyggelig overraskelse til deg??.

Løsningen er UTROLIG enkel!

Jeg skrev nylig artikkelen, hvordan trene for å se bra ut? og jeg anbefaler deg først å lese den, for du finner faktisk løsningen der. Oppskriften er enkel. Du er nødt til å trene for å bli bedre, stadig overkomme nye platåer og aldri gi opp. Det er klart, fra tid til annen trenger kroppen en reduksjon i både treningsvolum og intensitet, men om du på nåværende tidspunkt lett klarer å holde en samtale mens du trener uten å engang bli andpusten, så kan du drøye den reduksjonen et par år.

Trening skal være gøy, men det skal også være HARDT. Du er faktisk nødt til å lide for fremgang og skjønnheten. Kall det hva du vil, men skal du komme noe sted med treningen og ikke har tenkt å nøye deg med gjennomsnittlige resultater, kan du heller ikke trene gjennomsnittlig.

Så vær ærlig med deg selv; gjør du virkelig det som trengs for å komme dit du vil?

Hvor du er i livet, enten det gjelder trening, jobb eller utdannelse, er akkurat der du er ment å være som følge av hva du har gjort/ikke gjort. Med andre ord; er du ikke der du ønsker å være, har du kun deg selv å skylde på!

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost
NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter