WEB-TV: På besøk hos Fitnessgrossisten

Fitnessgrossisten ble startet sommeren 2013. Formålet med virksomheten var å tilby kosttilskudd og treningstøy til det norske markedet. Som grossist ønsket vi å tilby kvalitetsprodukter som produseres utenfor Norge.

Vårt hovedmål var da å tilby trygge produkter til konkurransedyktige priser.

Hvilke merker fører du og hvorfor akkurat de?

I dag fører vi syv varemerker som vi har ett bredt sortiment fra. For oss er det veldig viktig at produsentene er fornøyd med den jobben vi gjør i Norge. Vi ønsker derfor ikke for mange varemerker i vårt sortiment. Vi ønsker å jobbe med sterke, kjente varemerker som er god på både kvalitet og pris.

Våre varemerker er:

  • Self Omninutrition
  • Swedish Supplements
  • Trec Nutrition
  • Scitec Nutrition
  • Slender Chef
  • First Class Brands of Sweden
  • Gorilla Wear

Hva, om noen, har vært de største utfordringene underveis?

Prisene i markedet er en utfordring. Med hardt prispress så må vi som distributør også leve med mindre marginer for at våre forhandlere skal være konkurransedyktige på pris.

Dette resulterer i at vi må gjøre større innkjøp for å få bedre pris. Og ved større innkjøp trenger vi også større lager. Dette har så langt gått bra på grunn av økt omsetning.

Prispresset har pågått i mange år og blir bare tøffere og tøffere for hvert år. Jeg er veldig spent å se hvordan bransjen er om 5 år.

Har du satt deg noen spesifikke mål du ønsker å oppnå med Fitnessgrossisten?

Fokuset nå er å bli bedre i alle ledd. Sortiment, pris og levering. Vi ønsker å utvide sortimentet men ikke nødvendigvis i form av nye varemerker. Men større bredde fra de varemerkene vi har i dag. Vi har også som mål å få varemerkene enda sterkere i Norge. Dette tar tid, men vi er på god vei.

Hva liker du best med jobben?

Det å skape noe er utrolig motiverende. Se at våre forhandlere ønsker å satse på våre produkter og få til ett godt samarbeid gir meg veldig mye. Få til en god relasjon til både produsent og forhandler er veldig kjekt.

Det aller beste er når kunder og ansatte er fornøyd. Da er jeg også fornøyd.

Stikkord:    

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Epost

Del:

NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter